Bakanlık Açıklama Yaptı: Marketlerde Sigara Satışı Yasaklandı mı?

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, son genelge ile başlayan sigara yasağı tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Bakanlık Açıklama Yaptı: Marketlerde Sigara Satışı Yasaklandı mı?

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, son genelge ile başlayan sigara yasağı tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Çataklı, 'sigara yasağı' iddiasının sosyal medya dedikodusundan ibaret olduğunu aktardı. 

s-8b9defd5dab7f9d3243b82a3e9e7bd65bcb24a
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı" düzenledi.Çataklı burada açıklamalrının ardından merak edilenlere de yanıt verdi.Çataklı'ya, 'Sigara satışı yasaklanacak mı?' sorusu yöneltildi."Sigara yasağına" ilişkin iddiaları da AA muhabirine değerlendiren Çataklı, market tedbirlerine yönelik son yayınlanan genelgede, sigara yasağına ilişkin bir kısıtlama olmadığını belirtti.Çataklı, bu yöndeki tezviratların sosyal medya dedikodusundan ibaret olduğunu söyledi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık da yasaklı olmayan ürünleri açıkladı

s-667fa3bc67dcc88e4e3ee87ab6072a95be01e8
2 Yaşındaki Oğlunu 25 Bin Dolara Satıp Parasıyla Tatile Çıktı - İtalya’da 'Virüssüz Ada' Projesi Hayata Geçirildi - İçişleri Bakanlığı'ndan Açıklama: Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul Gözaltına Alındı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER