Bakanlıktan Alınan Zehra Zümrüt Selçuk, Kardemir Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevinden alınan Zehra Zümrüt Selçuk'un Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yönetim kurulu üyesi olduğu öğrenildi.  Geçtiğimiz ay yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizme.

Bakanlıktan Alınan Zehra Zümrüt Selçuk, Kardemir Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevinden alınan Zehra Zümrüt Selçuk'un Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yönetim kurulu üyesi olduğu öğrenildi. 

s-62d5d1385b6c22ff329fbf388337b989e7ec96
Geçtiğimiz ay yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölünmüş, bakanlık koltuğunda oturan Zehra Zümrüt Selçuk da kabine dışı kalmıştı.

Kardemir'in yönetimine girdi

s-82b851f830917c35e5228ac891dc45dd9a1fdf
Eski Bakan Selçuk, Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yönetim kurulu üyesi oldu.Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Plaftormu’na yapılan açıklamada, “Şirketimizin münhal durumda bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Şirketimiz Yönetim Kurulunca Sn. Zehra Zümrüt Selçuk’un seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir” denildi.

"Aylık huzur hakkı 39 bin TL"

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zehra Zümrüt Selçuk'un Kardemir yönetim kurulu üyesi olarak aylık 39 bin 423 TL huzur hakkı alacağını iddia etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER