Bakırköy'de 3 Kişi Ölü Bulundu: 'Borçlu Babanın Eşi ve Çocuğunu Zehirleyip İntihar Ettiği Değerlendiriliyor'

Bakırköy'de bir evde, aynı aileden biri çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu.

Bakırköy'de 3 Kişi Ölü Bulundu: 'Borçlu Babanın Eşi ve Çocuğunu Zehirleyip İntihar Ettiği Değerlendiriliyor'

Bakırköy'de bir evde, aynı aileden biri çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. AFAD ekiplerinin dairede yaptığı ölçümlerde, olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, altın ticaretiyle uğraşan babanın "aşırı derecede borçlanması nedeniyle girdiği bunalımın etkisiyle eşi ve çocuğunu zehirledikten sonra intihar ettiğinin" değerlendirildiğini açıkladı. 

Acı olay bu sabah Bakırköy Çoban Çeşme Sokak'ta yaşandı. Saat 06.45'te 155'e "şüpheli ölüm" ihbarı yapıldı.

s-0935e85073c6fe61a369368745d57fa92ff20c
Apartman sakinleri dairenin açık olan kapısı önünde, anne Zübeyde Delen'in (38) cansız bedenini görüp, polisi aradı.

Polis, daireden gelen yoğun koku üzerine AFAD'a bilgi verdi. Gelen AFAD (KBRN) ekipleri, özel kıyafetler giyip içeri girdi.

s-d33c867ea7aae0bf058871fc4c980a5d733e04
Ekipler, evin salonunda Bahattin Delen (38) ile çiftin 6 yaşındaki oğulları Ali'nin cansız bedenini buldu.

Ekipler, evin salonunda Bahattin Delen (38) ile çiftin 6 yaşındaki oğulları Ali'nin cansız bedenini buldu.

s-38fc092da04a3412f4664586bc6e7991fdd93d

Binada bulunanlar tahliye edildi. Evde yapılan incelemede bir odada siyanür bulundu.

s-91ac103500d9922cb88ab7fdb498481b7912bc
DHA, annenin siyanürden zehirlenmeye başladığı anda can havliyle yardım istemek için daire kapısını açtığını, ancak aynı yerde hayatını kaybettiğinin belirlendiğini aktardı.

Olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldı.

s-ae627b2044e2e3cb4db9a5c8518434fde22ee3
Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi.  "15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45'te 155 Polis İmdat Hattına yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokakta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş,  (Z.D),  (B.D) ve (A.D)  isimli  biri çocuk 3 kişinin  cansız bedeniyle karşılaşılmıştır. Dairedeki koku nedeniyle AFAD  (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir.  Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup,  adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir. "

Cenazeler, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cenazeler, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.Cenazeler, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Mahallede bakkallık yapan Mehmet Çelik, babanın en son dün kendisinden su aldığını belirterek, "Herhangi bir sıkıntıları yoktu. Konuştuk biraz. Duyunca şok geçirdik." dedi.

Mahallede bakkallık yapan Mehmet Çelik, babanın en son dün kendisinden su aldığını belirterek, "Herhangi bir sıkıntıları yoktu. Konuştuk biraz. Duyunca şok geçirdik." dedi.Mahallede bakkallık yapan Mehmet Çelik, babanın en son dün kendisinden su aldığını belirterek, "Herhangi bir sıkıntıları yoktu. Konuştuk biraz. Duyunca şok geçirdik." dedi. Çelik, babanın Kuyumcukent'te imalat işi yaptığını söyledi.

Cumhuriyet Başsavcılığı: "Kayıt dışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandı, girdiği bunalımın etkisiyle önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar etti"

s-1523fa5b990c5acfbcf5cbd2a24370a3b06ec4
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada  "Yapılan soruşturma esnasında bu aşamada elde edilen tespitler doğrultusunda ikametgahında ölü olarak bulunan A.D.'nin babası ve Z.D.'nin eşi konumunda bulunan B.D.'nin, Kuyumcukent'teki iş yerinde altın ticareti ile uğraştığı ve bir takım internet siteleri üzerinde kayıt dışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisiyle önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir. Olay yerinde AFAD ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Soruşturma işlemleri Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir" ifadeleri yer aldı.

6 Kasım'da Fatih'te bir apartman dairesinde 4 kardeşin cansız bedeni bulunmuştu.

'Dikkat Siyanür Var, Polisi Arayın, İçeri Girmeyin' Notu: Fatih'te 4 Kardeş Evlerinde Ölü Bulundu -

3 gün sonra Antalya'da hayatını kaybeden 4 kişilik ailenin evinde siyanür bulgusuna rastlanmıştı.

Antalya'da 4 Kişilik Aile Evde Ölü Bulundu: Siyanür Bulgusuna Rastlandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER