Balkondan Tırmanarak Eve Giren Tacizci Yakalandı

Yalova'da F.Y., Meral Gülseven’in evine balkondan girmek istedi.

Balkondan Tırmanarak Eve Giren Tacizci Yakalandı

Yalova'da F.Y., Meral Gülseven’in evine balkondan girmek istedi. Genç kadın farketti, panikle evden çıkıp komşularına sığındı. Bu sırada komşularının yakalamak istediği şüpheli kaçtı. Eve girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıyan F.Y. yakalandı. Jandarma, şüphelinin Meral Gülseven’in daha önce de 2 kez evine pizzacı olarak geldiğini söylediği F.Y. olduğunu belirledi.

s-900adadfa40dcacc5bfa6102ed11f2f48bf91d
Olay, saat 05.30 sıralarında Altınova’ya bağlı Kaytazdere beldesindeki bir sitede meydana geldi. Alt kattaki balkonda bulunan saçaklardan tırmanıp 2'nci kattaki evinin teras kapısından giren kişiyi fark eden Meral Gülseven, paniğe kapılıp evden çıktı. Komşularına sığınan Gülseven, durumu jandarmaya bildirdi. Bu sırada komşularının yakalamak istediği şüpheli kaçtı.

Güvenlik kamerasına yansıdı

s-32d8aea961a64a75e217d15b3de9d235dca9bb
Şüphelinin eve girdiği anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin alt kattaki balkonda bulunan saçaklardan tırmanıp gölgeliğe tutunarak 2'nci kata çıktığı, balkon kapısından eve girdiği görüldü. Şüphelinin, Gülseven'in komşuları gelince balkondan çim alana atlayarak kaçtığı anlar da kameraya yansıdı. Balkondan Tırmanarak Evine Giren Tacizciden Kaçtı: 'Yakalanması İçin İlla Ölmem mi Gerekiyor?' -

Şüpheli yakalandı

s-adafbb8c118deeb0b8cc364fcdc6daeace45cc
Çağırılan jandarma ekipleri, şüphelinin Meral Gülseven’in daha önce de 2 kez evine pizzacı olarak geldiğini söylediği F.Y. olduğunu belirledi. F.Y. adresine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER