Bangladeş'te Yangın Faciası! En Az 52 Ölü

AFP'nin haberine göre Bangladeş'in başkenti Dakka'da bir fabrikada çıkan yangında en az 52 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Yaralıların çoğunun yangından kaçmak için çatıdan atladığı belirtiliyor. Yangın, başkent Dakka'nın 25 km doğusundaki bir sanayi kasabas.

Bangladeş'te Yangın Faciası! En Az 52 Ölü

AFP'nin haberine göre Bangladeş'in başkenti Dakka'da bir fabrikada çıkan yangında en az 52 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Yaralıların çoğunun yangından kaçmak için çatıdan atladığı belirtiliyor.

s-d2d04941cd63a2ffc63bbb331f6b58b64e17ee
Yangın, başkent Dakka'nın 25 km doğusundaki bir sanayi kasabası olan Rupganj'daki fabrikada dün öğleden sonra çıktı. Yangını söndürme çalışmalarının hala devam ettiği gelen bilgiler arasında.İtfaiye sözcüsü Debashish Bardhan, 'Yangın kontrol altına alındıktan sonra içeride arama kurtarma çalışması yapacağız' dedi. Bu yangındaki can kaybı sayısının artmasının beklendiği şeklinde yorumlandı. Türkiye Plastik Atık İthalatına Yeniden Başlıyor: Atıklar Çipli Sistemle Takip Edilecek - Isparta'yı Karıştıran İddia! Okul Müdürü Genç Kızın Evinde Yakalandı - Meclis Tutanakları Erdoğan'ın İnönü Hakkındaki Sözlerini Yalanladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER