Başvurular Nasıl Yapılıyor? Koronavirüs Aşı Randevuları Verilmeye Başlandı

Öncelikli gruplar, koronavirüs aşıları için Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinden alınacak randevu ile başvurabilecek. Koronavirüs aşı randevuları MHRS üzerinden verilmeye başladı.

Başvurular Nasıl Yapılıyor? Koronavirüs Aşı Randevuları Verilmeye Başlandı

Öncelikli gruplar, koronavirüs aşıları için Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinden alınacak randevu ile başvurabilecek.

s-a8776ebd109ae879cd65c9e1c11afcc7760847
Koronavirüs aşı randevuları MHRS üzerinden verilmeye başladı. İlk risk grubunda olan vatandaşlar sistem üzerinden bağlı oldukları Aile Sağlık Merkezleri, tüm kamu, özel ve üniversite hastanalerinden randevu alabilecek. Aynı zamanda vatandaşlar aşı için risk grubunda olup olmadığını da sistem üzerinden öğrenebilecek.Koronavirüs aşısı için Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden https://www.mhrs.gov.tr/ veya 182'den randevu alınarak başvurulabilecek.

İlk aşamada sağlık çalışanları ve 65 yaş üstü vatandaşlar

s-efc3fc58c6118ac5ed847d58f39bf09c8dc715
İlk aşamada sağlık çalışanları, 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile yaşlı, engelli, koruma evlerinde kalanlar gibi toplu ve kalabalık yerlerde yaşayan yetişkinler aşılanacak.Yaşlı ve engelli evlerinde aşı uygulama odası olanlar kendi kurumlarında, olmayanlara da mobil ekipler aşıyı uygulayacak. Hukukçular Açıkladı: Adnan Oktar Kaç Yıl Ceza Yatacak? - Trump'a Bir Darbe de YouTube'tan Geldi - Kanada'da Kocasını Tasmayla 'Yürüyüşe Çıkartan' Kadına ve Eşine Para Cezası
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER