Belgesiz Yakalanınca Ceza Yiyen Adam: 'Ceza Kesemezsiniz, Halamın Oğlu İçişleri Bakanlığı'nda Genel Müdür'

“Sizi İçişleri Bakanlığına kadar şikâyet edeceğim.

Belgesiz Yakalanınca Ceza Yiyen Adam: 'Ceza Kesemezsiniz, Halamın Oğlu İçişleri Bakanlığı'nda Genel Müdür'

“Sizi İçişleri Bakanlığına kadar şikâyet edeceğim. Halamın oğlu orada genel müdür. Ben ceza kabul etmiyorum. Neden kabul edeyim? Ben bir de idare mahkemesi ile mi uğraşacağım. Abi bana ceza yazamazlar”

Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek uygulama noktasına ticari taksi ile gelen 2 kişiye kısıtlamayı ihlalden 6 bin liralık ceza makbuzu düzenlendi.

s-68693427d73cecc68c90850a02ca62e28f49fa

Kendisine ceza yazılamayacağını belirterek ekipler ile uzun uzun tartışan kişilerden birinin, “Sizi İçişleri Bakanlığına kadar şikâyet edeceğim. Halamın oğlu orada genel müdür. Ben ceza kabul etmiyorum. Neden kabul edeyim? Ben bir de idare mahkemesi ile mi uğraşacağım. Abi bana ceza yazamazlar” demesi ve ceza yazılmaması için kaldırıma uzanması şaşkınlık oluşturdu.

s-23be6dc0024a377f69efcffca5b092188268c3

"Ben ceza kabul etmiyorum"

s-765ff722fa22f3a844473a9af29ec713febbf5
Burada kendisine ceza yazılacağını öğrenen ve polis ekiplerine direnen Mehmet E., “Sizi İçişleri Bakanlığına kadar şikayet edeceğim. Halamın oğlu orada genel müdür. Yaptığınız ayıp bir şeydir. Ben Antalya’da ikamet etmiyorum. Benim burada evim yok. Evim yok abi? Ben nereye çıkacağım? Ben de kaldırım üzerinde yatarım. Ben size 50 kere mi kimlik vereceğim. Benim kimliğimi kontrol ettiler. Biz zaten mağdur olduk, bize neden ceza yazılıyor. Bu neyin cezası? Bizim kalacak yerimiz yok. Ben neden itiraz için idareye gideceğim? Ben ceza kabul etmiyorum. Neden kabul edeyim? Ben bir de idare mahkemesi ile mi uğraşacağım. Abi bana ceza yazamazlar” dedi.Kaynak: İHA

İşte o anlar:

İşte o anlar:İşte o anlar:
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER