'Beni Virüs Değil Senin Düzenin Öldürür' Dediği İçin İşsiz Kalmıştı: TIR Şoförü Hatay Belediyesi'nde İşe Başlayacak

Evde kal çağrılarını sosyal ağ üzerinden yayınladığı video ile eleştiren ve “Evde nasıl kalayım” dediği için gözaltına alınan Hataylı TIR şoförü Malik Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde işe başlıyor. Sözcü gazetesinden Can Çapar'ın haberine göre, uzun s.

'Beni Virüs Değil Senin Düzenin Öldürür' Dediği İçin İşsiz Kalmıştı: TIR Şoförü Hatay Belediyesi'nde İşe Başlayacak

Evde kal çağrılarını sosyal ağ üzerinden yayınladığı video ile eleştiren ve “Evde nasıl kalayım” dediği için gözaltına alınan Hataylı TIR şoförü Malik Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde işe başlıyor.

s-8e1695d4a9d0fb01d8530d7298b216f6848969
Sözcü gazetesinden Can Çapar'ın haberine göre, uzun süre işsiz kalan Yılmaz, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun devreye girmesiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde işe başladı.

'İş arıyorum' çağrısında bulunmuştu

s-8ddbc430b8644368ac8d788c631964f7c1ab63
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da “meslek istiyorum” çağrısı yapan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı aradı. Kılıçdaroğlu, Yılmaz'ın ‘işe alınması’ talimatı verdi.Gelişmeyle ilgili konuşan Malik Yılmaz, yarın itibariyle işe başlayacağını açıkladı. Yılmaz açıklamasında; “Arandım ve bana yarın işimin hazır olduğunu söylediler” dedi.

'Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm'

'Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm''Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm' TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, salgın sürecinde internette paylaştığı bir videoda, “Emekli, memur ve zengin değilim. İşçiyim, TIR şoförüyüm. Çalışmasam ekmek değil. Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm. Fakat beni bu virüs öldürmez, beni bu düzeniniz öldürür” sözleriyle gündeme gelmişti.

Videosunun ardındaki gözaltına dargın ve yurt dışı yasağıyla özgürlük bırakılmıştı

Paylaştığı TikTok Videosunda 'Beni Virüs Yok Senin Düzenin Öldürür' Diyen TIR Şoförüne Yurt Dışı Yasağı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER