Bensu Narlı'yı Tabanca ile Öldüren Katil Çok Pişmanmış

Muğla'nın Milas ilçesinde Bensu Narlı'yı tabancayla öldüren Serhat Kantaş'ın  emniyetteki sorgusunda çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi.   Olay, dün saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Burgaz Mahallesi Tanyeri Sokak'taki bir evde meydana geldi. DHA'nın haberine göre .

Bensu Narlı'yı Tabanca ile Öldüren Katil Çok Pişmanmış

Muğla'nın Milas ilçesinde Bensu Narlı'yı tabancayla öldüren Serhat Kantaş'ın  emniyetteki sorgusunda çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi.  

s-1b67008e94d87cde68b9847f280a8cd2184795
Olay, dün saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Burgaz Mahallesi Tanyeri Sokak'taki bir evde meydana geldi. DHA'nın haberine göre Bensu Narlı ve Serhat Kantaş arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Serhat Kantaş yanında bulunan tabancayı ateşleyip, Narlı'yı göğsünden vurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Narlı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Narlı'nın cesedi, olay yerindeki savcının incelemesinin ardından Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Serhat Kantaş'ı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Erkek Şiddeti Bir Can Daha Aldı: 23 Yaşındaki Bensu Narlı Vurularak Öldürüldü - Emniyetteki işlemleri süren Serhat Kantaş'ın sözlü ifadesinde, "Bensu, eski kız arkadaşımdı. Başka biriyle görüştüğünü öğrendim. Konuşmak için oturduğu eve gittim. Zile bastıktan sonra Bensu kapıyı açtı. İçeriye girdim. Onu çok sevdiğimi söyledim. Aramızda kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Ne olduysa o zaman oldu. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER