Berkin Elvan'ın Annesi: 'Kilosuna Göre Ceza Verdiler, Her Bir Kiloya Bir Yıl Verdiler'

Berkin Elvan’ı öldüren polis Fatih Dalgalı’ya verilen 16 yıl 8 aya tepki gösteren anne Gülsüm Elvan "Kilosuna göre ceza verdiler.

Berkin Elvan'ın Annesi: 'Kilosuna Göre Ceza Verdiler, Her Bir Kiloya Bir Yıl Verdiler'

Berkin Elvan’ı öldüren polis Fatih Dalgalı’ya verilen 16 yıl 8 aya tepki gösteren anne Gülsüm Elvan "Kilosuna göre ceza verdiler. Her bir kiloya bir yıl" dedi.

Aylarca komada kalan Berkin Elvan, hayatını kaybettiğinde 16 kiloya kadar düşmüştü...

s-984b7d8864b740f7581f26fe5a26c07f1da11c
Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı’nda başına polisin attığı gaz fişeğinin isabet etmesinin ardından aylarca komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin davada bugün karar çıktı. Sanık polis Fatih Dalgalı hakkında kasten öldürme suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Dalgalı tutuklanmadı, hakkında yurt dışı çıkış yasağı adli kontrol tedbiri uygulandı. Sanık Dalgalı, cezası Yargıtay tarafından onanırsa cezaevine girecek.

Detaylar

Berkin Elvan Davasında Karar: Sanık Polise 16 Yıl 8 Ay Hapis -

Karara tepki gösteren anne Gülsüm Elvan, "Kilosuna göre ceza verdiler. Her bir kilosuna bir yıl" dedi.

Karara tepki gösteren anne Gülsüm Elvan, "Kilosuna göre ceza verdiler. Her bir kilosuna bir yıl" dedi. Karara tepki gösteren anne Gülsüm Elvan, "Kilosuna göre ceza verdiler. Her bir kilosuna bir yıl" dedi. 60cca51e94955a15049c24c1.jpg
Video: Twitter / @GazeteKarinca

"Kiloya göre... Recep Tayyip Erdoğan, işte senin müslümanlığın bu"

"Kiloya göre... Recep Tayyip Erdoğan, işte senin müslümanlığın bu" "Kiloya göre... Recep Tayyip Erdoğan, işte senin müslümanlığın bu" Video: Twitter / @HergelePostasi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER