Beşiktaş'ta Otobüs Durağına Dalıp Bıçakla Dehşet Saçmıştı: Otobüs Şoförü Adliyeye Sevk Edildi

Beşiktaş'ta 1 kişinin ölümüne 12 kişinin de yaralanmasına sebep olan Özel Halk Otobüsü şoförü Necdet K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. DHA'nın aktardığı habere göre, polis tarafından olay sonrasında gözaltına alınan Necdet K., işlemlerinin ardı.

Beşiktaş'ta Otobüs Durağına Dalıp Bıçakla Dehşet Saçmıştı: Otobüs Şoförü Adliyeye Sevk Edildi

Beşiktaş'ta 1 kişinin ölümüne 12 kişinin de yaralanmasına sebep olan Özel Halk Otobüsü şoförü Necdet K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

s-91bbcbd942fd345cbcb1e6f7e13afacf923060
DHA'nın aktardığı habere göre, polis tarafından olay sonrasında gözaltına alınan Necdet K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

1 kişi hayatını kaybetmiş 12 kişi yaralanmıştı

Beşiktaş'ta Otobüs Durağına Dalan Şoför Önce Bıçakla Saldırdı Sonra da Denize Atladı: 1 Ölü, 12 Yaralı - Beşiktaş, Barbaros Bulvarı'nda dün meydana gelen olayda Özel Halk Otobüsü şoförü Necdet K. duraktaki vatandaşlara çarpmış, araçtan indikten sonra da bir kişiyi bıçaklamıştı. Hastaneye kaldırılan 13 yaralıdan biri hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Beşiktaş iskelesinden deniz atlayan Necdet K. polis tarafından gözaltına alınarak, polis merkezine götürülmüştü.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER