Beşşar Esed'in playboy kuzeni ABD'de 300 bin dolarlık lüks aracıyla görüntülendi

Vice News'in haberine göre, Esed'in anne tarafından kuzeni olan ve ABD'nin yaptırım listesinde bulunan Suriyeli iş adamı Rami Makluf'un oğlu Ali Makluf, Beverly Hills'de değeri 300 bin doların üzerinde olan Ferrari Spider, bir araçta kız arkadaşıyla görüntülendi."STAJ YAPIYORUM, ARA.

Beşşar Esed'in playboy kuzeni ABD'de 300 bin dolarlık lüks aracıyla görüntülendi

Vice News'in haberine göre, Esed'in anne tarafından kuzeni olan ve ABD'nin yaptırım listesinde bulunan Suriyeli iş adamı Rami Makluf'un oğlu Ali Makluf, Beverly Hills'de değeri 300 bin doların üzerinde olan Ferrari Spider, bir araçta kız arkadaşıyla görüntülendi.

"STAJ YAPIYORUM, ARAÇ KİRALIK"

Makluf, lüks araç sahiplerine ne iş yaptığını soran Instagram, TikTok ve YouTube hesaplarını yöneten Daniel Mac'in kamerasına takıldı. Makluf, kendisine işini soran Mac'e staj yaptığını ve aracın kiralık olduğunu söyledi.

BABASININ TÜM VARLIKLARI DONDURULMUŞTU

ABD Ticaret Bakanlığı 2008 yılında Rami Makluf'un ülkedeki tüm varlıklarını dondurmuş ve ABD menşeli firmaların Makluf ya da bağlantılı bulunduğu şirketlerle çalışmasını yasaklamıştı.

Beşşar Esed'in kuzeni ABD'de lüks aracıyla görüntülendi

Beşşar Esed'in playboy kuzeni ABD'de 300 bin dolarlık lüks aracıyla görüntülendiAA / Esin Eşkinat Sayılgan - Son Dakika Haberleri Dünya ABD'deki çalışmayı konuşuyor! Virüse karşı en etkili aşı antikor seviyesini 76 kat artıran Moderna oldu

Dünya ABD'deki çalışmayı konuşuyor! Virüse karşı en etkili aşı antikor seviyesini 76 kat artıran Moderna oldu

Taliban'dan ekonomik yaptırımlara karşılık AB ve ABD'ye sığınmacı tehdidi

Taliban'dan ekonomik yaptırımlara karşılık AB ve ABD'ye sığınmacı tehdidi

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER