Bill Gates'e Müslüman damat! Önce imam nikahı sonra da resmi nikah kıydılar

Microsoft varisi Jennifer Gates (25), Westchester'daki malikanesinde Mısırlı zengin bir aileye mensup Nayel Nassar (30) ile evlendi.

Bill Gates'e Müslüman damat! Önce imam nikahı sonra da resmi nikah kıydılar

Microsoft varisi Jennifer Gates (25), Westchester'daki malikanesinde Mısırlı zengin bir aileye mensup Nayel Nassar (30) ile evlendi. Gates'in 25 yaşındaki kızı Jennifer, Mısırlı Nassar'la önce imam nikahı kıydı, ertesi gün ise resmi nikahla evlendi.

ÖNCE İSLAMİ USULLERE GÖRE EVLENDİLER

Çiftin cuma günü, ailenin New York'ta North Salem bölgesindeki evinin bahçesinde gizli bir tören tertip ettikleri ve hayatlarını İslami usullere göre birleştirdikleri öğrenildi. Westchester'daki düğüne Jennifer'in anne ve babası Melinda ve Bill Gates ile birlikte 300 civarında kişi katıldı.

DÜĞÜNDEN DETAYLAR

Gates çifti yazın açtıkları boşanma davası sonrasında ilk kez birlikte görüldü. Geline hepsi yeşil kıyafet giymiş 9 nedime eşlik etti. Yeni evli çift, düğün sonrasında malikanenin kurulu olduğu botanik bahçesinde fotoğraf çektirdi.

Bill Gates'e Müslüman damat! Önce imam nikahı sonra da resmi nikah kıydılarHaberler.com - Son Dakika Haberleri Gözde Nur Bayar Gündem Editörü Haberler.com - Son Dakika Haberleri Yunanistan ile 5 yıl süreli anlaşma imzalayan ABD'nin gizli planı deşifre oldu! Ege'deki adalarda üs kuracaklar

Yunanistan ile 5 yıl süreli anlaşma imzalayan ABD'nin gizli planı deşifre oldu! Ege'deki adalarda üs kuracaklar

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER