Binance'den Açıklama: Türk Lirası Çekimi Sınırlandı

Binance, yeni kripto para düzenlemesinin ardından Binance.com'dan Türk Lirası çekişlerinin sınırlama getirildiğini duyurdu.

Binance'den Açıklama: Türk Lirası Çekimi Sınırlandı

Binance, yeni kripto para düzenlemesinin ardından Binance.com'dan Türk Lirası çekişlerinin sınırlama getirildiğini duyurdu. 29 Nisan'dan itibaren Ininal ve Papara aracılığıyla çekiliş yapılamayacak.

s-7bc6b40ef59f218f0f649c5bfb50082f8b0d24
Binance şirketi, binance.com üzerinden Türk Lirası transferlerini kaldırma kararı aldı. Binance.com.tr işlemlerine herhangi bir sınırlama getirilmedi. Binance'in sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"16 Nisan 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan “Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmamasına Dair Yönetmelik” uyarınca 30 Nisan 2021 tarihinden itibaren ödeme ve elektronik para kuruluşları kripto para platformları için yatırma ve çekme işlemlerine aracı olamayacaktır. Bu nedenle, Binance.com üzerinde Ininal ve Papara firmaları aracılığıyla TRY yatırma ve çekme işlemlerinin 29 Nisan 2021 14:00 saatinden itibaren yapılamayacağını üzülerek bildirmek isteriz. Ancak, bu durum TRY işlem çiftlerini etkilemeyecek ve söz konusu alım satım çiftleri işlem görmeye devam edecektir. Buna ek olarak, bu tarihten sonra TRY bakiyenizi BUSD, USDT, BTC ve diğer kripto paralara çevirebilir ve çekme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz."

Para çekimi nasıl yapılacak?

s-c442d374ae918a0cf816a90cb9be853e81d788
Türk kullanıcılar parasını Binance'ın Türkiye sitesindeki cüzdanına aktarıp bankasından çekebilecek.Ayrıca Türkiye'deki kripto para borsalarında oluşturulan cüzdanlarınıza kripto para cinsinden para aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Kılıçdaroğlu: 'Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti İçin Milli Güvenlik Sorunu Haline Gelmiştir' - Tarkan 'Yanınızdayım' Demişti: İkizdere'de Köylülerin Cengiz İnşaat'a Karşı Direnişi Sürüyor - ÖSYM'den ALES Duyurusu: Sınav Ertelenmedi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER