Binance Para Çekimini Geçici Olarak Durdurdu

Kripto para borsası Binance para çekimlerinin geçici olarak durdurulduğunu ve ekiplerin konu üzerinde çalıştığını duyurduktan sonra çekimlerin yeniden başladığını açıkladı. Kripto para Borsası Binance, para çekimlerinin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.Binance Global'de.

Binance Para Çekimini Geçici Olarak Durdurdu

Kripto para borsası Binance para çekimlerinin geçici olarak durdurulduğunu ve ekiplerin konu üzerinde çalıştığını duyurduktan sonra çekimlerin yeniden başladığını açıkladı.

s-6b6a6e8b9e2aed16b7c17ac431775922acd225
Kripto para Borsası Binance, para çekimlerinin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.Binance Global'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi. "Tüm para çekme işlemleri Binance'da geçici olarak askıya alındı. Ekibimizin üzerinde çalıştığından emin olabilirsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler ve sabrınız için teşekkür ederiz."Açıklamanın  devamında, "Bir para çekme talebi gönderirseniz, bir kuyruğa eklenecektir, ancak bu sorun çözülene kadar işleme alınmayacaktır" denildi.

İşlemler yeniden başladı

s-e9dfea5eb5dd63cab2b553b362a479dda8d895
Binance, kısa bir süre sonra yaptığı açıklamada, para çekme işlemlerinin yeniden başladığını duyurdu. Son 3 Ayda 16 Kripto Para Arasında En Çok Kazandıran Hangisi? - Elon Musk'ın SNL Şovu Dogecoin'i Hayal Kırıklığına Uğrattı - Kripto Para Platformlarına Vergi Yolda!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER