Bir Devrin Sonu! Jeff Bezos, Amazon'daki Göreviden Ayrıldı...

ABD'li e-ticaret devi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, üst yöneticilik (CEO) görevini 5 Temmuz'da Andy Jassy'e bırakacağını duyurmuştu.

Bir Devrin Sonu! Jeff Bezos, Amazon'daki Göreviden Ayrıldı...

ABD'li e-ticaret devi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, üst yöneticilik (CEO) görevini 5 Temmuz'da Andy Jassy'e bırakacağını duyurmuştu. Bezos bugün görevinden ayrıldı.

s-8ddb49cd3c570171f9c0e1407495febe90b18b
ABD'li e-ticaret devi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, şirketi kurduktan tam 27 yıl sonra bugün Amazon'dan ayrılıyor.Bezos, Amazon'un hissedarlar toplantısında, Amazon'un 5 Temmuz 1994'te kurulduğunu hatırlatarak kendisi için önemli olan bu tarihi, özellikle seçtiklerini bildirmişti.ABD'li e-ticaret devi Amazon, 2 Şubat'ta, Bezos'un görevinden bu yılın üçüncü çeyreğinde ayrılacağını duyurmuştu.Şirketin açıklamasında, Bezos'un Amazon'un yönetim kurulu başkanı olarak kalmaya devam edeceği, şirketin üst yöneticiliğine Andy Jassy'nin geleceği aktarılmıştı.

Vergi kaçırdığı iddia edilmişti...

s-3d922ac26f2f41ac0e72a1fb01d983b3d7796b
Bezos'un birçok eleştirmeni var. Geçen ay, ProPublica'nın bir makalesi, Bezos'un vergi beyannamelerini gördüğünü iddia etti ve Bezos'un 2007 ve 2011'de vergi ödemediğini iddia etti. Bu, dünyanın en zengin adamı hakkında çarpıcı bir iddiaydı.Amazon hakkındaki diğer olumsuz hikayeler, acımasızlığı, tekelci davranış iddiaları Bezos'un itibarını zedeledi. Ancak etrafındakiler böyle düşünmüyor.  Onlar için o bir iş vizyoneri, efsanevi bir çalışma felsefesiyle neredeyse 1.8 trilyon dolar değerinde bir şirket yaratan tekil bir odak noktası olan bir adam. Herkes Merakla Bekliyordu! İşte Erdoğan'ın Yazlık Sarayından Görseller - Mehmet Aydın'ın Dolandırdığı Kişilerin Bilgilerini de Yanında Getirdiği İddia Edildi - Çin'in Uzay İstasyonunda İlk Uzay Yürüyüşü Yapıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER