Bir Kadın Daha Cinayete Kurban Gitti: Eşini Çocuklarının Önünde Öldürdü

Antep'te yaşayan Suriye uyruklu Ali Hüseyin, tartıştığı eşi Nur Cemil Hüseyin'i 5 çocuğunun gözü önünde bıçakladıktan sonra boğarak öldürdü. Antep'in Beydilli mahallesinde yaşayan 38 yaşındaki Suriye uyruklu Ali Hüseyin ile eşi Nur Cemil Hüseyin arasında henüz bilin.

Bir Kadın Daha Cinayete Kurban Gitti: Eşini Çocuklarının Önünde Öldürdü

Antep'te yaşayan Suriye uyruklu Ali Hüseyin, tartıştığı eşi Nur Cemil Hüseyin'i 5 çocuğunun gözü önünde bıçakladıktan sonra boğarak öldürdü.

s-288e0d99813ce57df5df974352d6dea1c9bd09
Antep'in Beydilli mahallesinde yaşayan 38 yaşındaki Suriye uyruklu Ali Hüseyin ile eşi Nur Cemil Hüseyin arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Ali Hüseyin, mutfaktan aldığı bıçağı Nur Cemil Hüseyin'in göğsüne sapladı. Olay esnasında en küçüğü 4 yaşında olan 5 çocuk da anne-babalarıyla aynı odada bulunuyordu.

Katil koca kaçtı

s-d6cbb52bc8715bc5728a66577f55d8953cd87e
Bıçaklanıp boğazı sıkılan Nur Cemil Hüseyin hareketsiz kalınca, eşi Ali Hüseyin olay yerini terk ederek kaçtı.Çocukların çığlıkları üzerine üst kattan inen akrabaları, Nur Cemil Hüseyin'i yerde kanlar içerisinde buldu. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.Gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde Nur Cemil Hüseyin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kadının cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.Polis ekipleri, Ali Hüseyin'in yakalanması için çalışma başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER