Bir Kadın Daha: Öldürüp Tarlaya Gömdü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde Kemal K.(51) isimli şahıs, Yeter Yılmaz'ı (52), başından tabanca ile vurarak öldürdükten sonra çukura gömdü.

Bir Kadın Daha: Öldürüp Tarlaya Gömdü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde Kemal K.(51) isimli şahıs, Yeter Yılmaz'ı (52), başından tabanca ile vurarak öldürdükten sonra çukura gömdü. Cinayetten pişmanlık duyduğunu belirten Kemal K.'nin çukuru açmak için kiraladığı iş makinesi operatörünün ihbarıyla ortaya çıkan cinayetle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

s-2b37d32f0bd395eddae57604a387bba17eb345
Cinayet, geçen salı günü Marmara Ereğlisi ilçesinin Yeniçiftlik Mahallesi'nde meydana geldi. İlçede çiftçilik yapan evli ve 2 çocuk babası Kemal K., Yeter Yılmaz ile görüşmeye başladı.

Tarlada bulduğu bir çukura gömdü

s-9d044927d4203017c8d47ab179d71dfeff509d
Çarşamba günü Kemal K., buluştuğu Yeter Yılmaz'ı aracına alarak, ilçe dışındaki bir tarlaya götürdü. İkili arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma sırasında Kemal K., Yılmaz'ı başına tabanca ile ateş ederek öldürdü.Kemal K., öldürdüğü Yeter Yılmaz'ı aracında bulunan bir kürekle tarlada bulduğu bir çukura gömerek olay yerinden ayrıldı. Tabancayı da bir gün sonra Türkmenli Göleti'ne attı.

Kemal K., daha sonra çukuru tamamen kapatmak için oğlu Ali K.'ye bir kepçeye ihtiyacı bulunduğunu söyleyerek, yardımcı olmasını istedi.

s-57df86c01f5619ddb61825e3c0a245fe5e3752
Ali K. de babasını ilçede iş makinesi bulunan Ö.Ş.'ye, götürdü. Kemal K., makine operatörü Ö.Ş.'ye, "Defineciler tarlama zarar verdi, çukur açmışlar. Bunu düzeltmek istiyorum" diyerek, 200 lira karşılığında anlaştı. Kemal K., iş makinesini tarlaya götürerek, çukurun üzerinin tamamen kapattırdı.

'Çukurda bir kadın cesedi var. Onu çukurdan çıkarmamız lazım'

s-318caea9d13accde09580c52dc8f9fbe7a84bc
Kemal K., perşembe  günü de kiraladığı iş makinesi operatörü Ö.Ş.'ye giderek, "Geçen gün kapattığımız çukurda bir kadın cesedi var. Onu çukurdan çıkarmamız lazım. İş makinesini alıp gel" diyerek 5 bin lira para verdi. Anlatılanlar karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Ö.Ş., parayı aldıktan sonra, "Sen git,  ben iş makinesini alıp tarlaya geliyorum" diyerek, Kemal K.' yı tarlaya gönderdikten hemen sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek, durumu anlattı.Jandarma ekipleri gittiği tarlada açtığı çukurda Yeter Yılmaz'ın cansız bedenini buldu.  Jandarma, cinayetle ilgili Kemal K., oğlu Ali K. ile iş makinesi operatörü Ö.Ş.'yi gözaltına aldı. 3 şüpheli jandarmadaki ifadelerinin ardından sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Muğla’da Kadına Şiddet Uygulayan Maganda İçin Kampanya Başlatıldı: #EnginCeylanTutuklansın - #PudraŞekeri Twitter'da Gündem Olunca Karşı Hamle Gecikmedi: #RezilCeHaPe - Ermenistan Başbakanı Paşinyan'dan İstifa Kararı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER