Bitlis'te Helikopter Kazasında Şehit Olan 11 Askeri Personelin Naaşı Elazığ'a Getirildi

Bingöl'den kalkan ve Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan 11 askeri personelin naaşı, Elazığ'a getirildi.  Bingöl'den kalkan ve Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan 11 askeri personelin naaşı, Elazığ'a getirild.

Bitlis'te Helikopter Kazasında Şehit Olan 11 Askeri Personelin Naaşı Elazığ'a Getirildi

Bingöl'den kalkan ve Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan 11 askeri personelin naaşı, Elazığ'a getirildi. 

s-4ced757be668e03c4081db0bf2bd9b5f87eb1a
Bingöl'den kalkan ve Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan 11 askeri personelin naaşı, Elazığ'a getirildi. İlçeye bağlı Çekmece köyü kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerin naaşları Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından ambulanslarla Elazığ'a getirildi.Şehit 11 askerin cenazeleri kentte düzenlenecek askeri tören öncesi Fethi Sekin Şehir Hastanesi morguna götürüldü.Şehit askerlerin naaşı bugün düzenlenecek törenin ardından memleketlerine uğurlanacak.

Neler yaşanmıştı?

Bitlis'te Meydana Gelen Helikopter Kazasında Şehit Sayısı 11'e Yükseldi - Bitlis Şehitlerinin Kimlikleri Belli Oldu - Acımız Büyük! Şehit Haberlerinin Ardından Sosyal Medyada Başsağlığı Mesajları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER