Bitlis'te Kendisine Saldıran Köpeği Yumruklayarak Uzaklaştıran Adam

Bitlis’in Ahlat ilçesinde cadde üzerinde yürüyen bir vatandaş, kendisine saldıran köpekten yumrukları sayesinde kurtuldu. Selçuklu Çarşısı’ndaki saldırı anları bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Görüntülerde saldırıya uğrayan kişinin yumruk darbel.

Bitlis'te Kendisine Saldıran Köpeği Yumruklayarak Uzaklaştıran Adam

Bitlis’in Ahlat ilçesinde cadde üzerinde yürüyen bir vatandaş, kendisine saldıran köpekten yumrukları sayesinde kurtuldu.

s-cabef54a43e1f6b31225252840fb3cd2f83472
Selçuklu Çarşısı’ndaki saldırı anları bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Görüntülerde saldırıya uğrayan kişinin yumruk darbeleri ile sokak köpeğinin uzaklaştığı, vatandaşın kolundan hafif şekilde yaralandığı ve saatinin parçalandığı görülüyor.

"Bir çocuk olsa daha kötü sonuçları olabilirdi"

"Bir çocuk olsa daha kötü sonuçları olabilirdi""Bir çocuk olsa daha kötü sonuçları olabilirdi" Olay anının iş yeri kamerasına yansıyan esnaf Abdullah Akın, “İçerdeydik müşteriler vardı. Müşterilerle ilgilenirken dışarıdan bir ses duyduk. Hem köpeğin havlamasını hem de adamın bağırmasını duyduk. Dışarı çıktık en azından yardım edebiliriz diye. Çıkana kadar zaten olay bitmişti. Biraz korkutucuydu çünkü köpek de iri yarıydı. Çıktığımızda köpek adamın kolunu ısırmıştı. Bu durumda o çocuk olsa, başka biri olsa daha kötü sonuçlar olabilirdi” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER