Bodrum Belediye Başkanı Aras Hakkında Yere Atılan Çöpleri Toplattırmadığı Gerekçesiyle Suç Duyurusu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın kendine ait sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşım hakkında avukat Göray Karadut tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, yere çöp atı.

Bodrum Belediye Başkanı Aras Hakkında Yere Atılan Çöpleri Toplattırmadığı Gerekçesiyle Suç Duyurusu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın kendine ait sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşım hakkında avukat Göray Karadut tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

s-ea833aa72c224725587e1745632025c0ba637f
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, yere çöp atılmasına tepki gösterdi ve kirletilen bölgeyi temizletmeyeceğini duyurdu.

"Bu şekilde bulmaları için temizletmeyeceğim"

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Çöp Bırakanlara İsyan Ederek 'Temizletmeyeceğim' Dedi -

Avukattan suç duyurusu

s-46ba0d7762fd8b538c826c011b012353c661a9
Aras'ın paylaşımının ardından ilçede yaşayan avukat Göray Karadut harekete geçti. Başkan Aras'ın paylaşımının doğru olmadığını düşünen Karadut, Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, belediye başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu.Karadut, Bodrum Belediye Başkanı Aras'ın görevi kötüye kullanma suçunu işlediğini belirterek yaptığı suç duyurusunda, Belediye Kanunu'na atıf yaparak, yerel yönetimlerin çevre sağlığı, temizlik ve katı atık gibi konulardaki sorumluluğuna dikkat çekti.

"Sele karşı önlem almayalım, dere yatağına ev yapanlar utansın"

s-658a179b5a6b92f621ce316e72923003253be7
Aras hakkında kamu davası açılmasını talep eden Karadut, Independent Türkçe'ye yaptığı açıklamada, belediye başkanının görevini yapmadığını ifade etti.Avukat Göray Karadut, şunları söyledi:Bu sosyopatik bir davranış. Vandalların yaptığının cezasını halk çekemez. Her yağmur yağdığında Bodrum'u sel basar. Çünkü dere yataklarına yol, ev yapılmış. O zaman her sel olduğunda önlem almayalım, o evleri, yolları yapanlar utansın. Ocağı açık bırakıp evi yanan insana ders olsun diye yangını mı söndürmeyeceksin? Bütün halk cezalandırılamaz.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Bülent Arınç: 'Demirtaş ve Kavala Tahliye Edilmeli' - İmam Hatip Lisesinde Derse Sarıkla Gelen Öğrenciden Öğretmene: 'Saçını Başını Açıp Gelmişin, Kadın Demem Döverim' - Menemen Belediyesi'ne Soruşturma: Belediye Başkanı ve Yardımcıları Gözaltına Alındı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER