Bodrum'daki Muhafazakar Otelde Konsept Değişti, Alkollü Otelle Karşılaşan Turistler Mağdur Oldu

Bodrum'da konsepti değişen bir otel, acente tarafından turistlere muhafazakar otel olarak pazarlanınca, otelden rezervasyon yapan birçok turist mağdur oldu.Otelin konseptinin değiştiğini öğrenen mağdurlar, ödedikleri paranın peşine düşerken, otel sahibi ise sorumlunun acente olduğu.

Bodrum'daki Muhafazakar Otelde Konsept Değişti, Alkollü Otelle Karşılaşan Turistler Mağdur Oldu

Bodrum'da konsepti değişen bir otel, acente tarafından turistlere muhafazakar otel olarak pazarlanınca, otelden rezervasyon yapan birçok turist mağdur oldu.

Otelin konseptinin değiştiğini öğrenen mağdurlar, ödedikleri paranın peşine düşerken, otel sahibi ise sorumlunun acente olduğunu söyledi. 

Yurtdışında yaşayan yüzlerce kişi rezervasyon yaptı

s-76ca06209f62527bf389d2b059d02ee4ae315d
Hürriyet'in haberine göre, Bodrum'da muhafazakar konseptle hizmet veren bir otelden, acente aracılığıyla rezervasyon yaptıran yüzlerce kişi, otelin adı ve konseptinin değişmesinin ardından mağdur oldu. Arel Org. Dan. Tur. aracılığı ile The Qasr Bodrum Otel'den rezervasyon yapan yüzlerce turist, otelin muhafazakar konseptinin değiştiğini bilmeden ücretlerini ödedi. İç turizmin başlamasının ardından rezervasyon yaptırdıkları otele ulaşan turistler, otelin konseptinin değiştiğini öğrenince şaşkınlığa uğradı.

Ödemenin iadesini isteyen turistler sonuç alamadı

s-c1ad21c5910fba4213dec6b699ba47fb64feaf
Konsepti değişen otelde tatil yapamayacaklarını düşünen tatilciler bu kez yaptıkları ödemenin iadesini istedi ancak sonuç alamadı. Otel sahibi M. V. E., olayla ile ilgili Hürriyet’e yaptığı açıklamada şunları söyledi
“Otelimizin pazarlamasını yapan Arel isimli firma, haberimiz olmadan çok sayıda kişiden para toplamış. Otelde konseptin değiştiği bilindiği halde bu satışlar yapılmış. Biz de, bu firmanın sahibi Taner A. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Alacak davamız ise sürüyor. İcra takibi için acentenin adresine gidildiğinde ise, iş yerinin boşaltıldığı gördük."

Suçlanan acenteye ulaşılamıyor

s-66c78578f1aedefe2304d80f323825523ea37e
Otel sahibinin açıklamasının devamında "Şirket hakkında TÜRSAB’a da şikâyette bulunduk. Bu firma bizim dışımızda başka bir grubu daha 4-5 milyon lira dolandırmış” dedi.Suçlanan acente Arel Organizasyon’a ise ulaşılamıyor. Telefon numaraları yanıt vermeyen şirketin geçen Mayıs ayında el değiştirdiği öğrenildi. Şirket sahibi Taner A., sahibi olduğu tüm hisseyi Ankara Mamak’ta yaşayan Kasım C.’ye devretti. Tartışmaların odağındaki oteli yeni isim ve yeni konsepti ile işleten sahibi ise “Ortada bir mağduriyetin olduğu doğru. Ancak, bu durumun bizimle hiçbir ilgisi yok. Biz yine de insanların mağdur olmamaları adına kendilerine yardımcı oluyoruz. Otelde konaklamak isteyen ailelere kapımız sonuna kadar açık. Ancak, tüketicilerin ödedikleri paralarının iadesinin bizimle ilgisi yok” dedi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER