Bonesmen, Rusya pazarına giriyor

Kafkas asıllı genç moda tasarımcısı ve tanınmış kişi Dinçer Kosovalı, ‘Bonesmen' markasıyla özel tasarımlarını online satış kanallarında tüm dünyayla buluşturuyor.

Bonesmen, Rusya pazarına giriyor

Kafkas asıllı genç moda tasarımcısı ve tanınmış kişi Dinçer Kosovalı, ‘Bonesmen' markasıyla özel tasarımlarını online satış kanallarında tüm dünyayla buluşturuyor. Avrupa ve Amerika'da uzun yıllar yaşadıktan sonra İtalya ve Fransa'da moda tasarımı konusunda eğitimler alan Bonesmen'in CEO'su Dinçer Kosovalı, 2019'da Amsterdam'da kurduğu şirketle erkek ve kadın giyiminde özel bir kitleye hitap ettiğini belirtti. Online satış gerçekleştirdikleri için henüz bir fiziki mağazaları olmadığını kaydeden Dinçer Kosovalı, uzun bir bekleyişten sonra 2022 yılında Rusya pazarına girmeye hazırlandıklarını söyledi.

“Çok fazla dikkat çektik ve dünyada birçok tanınmış insan tarafından fark edildi”
Online satış kanalları sayesinde başta ABD, Avrupa ve Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere tüm dünyaya satış yaptıklarını söyleyen Dinçer Kosovalı, “Sanırım aktif olarak satış yapmadığımız tek coğrafya Rusya kalmıştı. Rusya tüketim olarak hem uluslararası bir ülke konumunda hem de dünyanın önde gelen elit kesimlerini içinde barındırıyor. Ürünlerimiz benim kontrolümde bir tasarım ekibi tarafından hazırlanıyor. Üretim konusunda profesyonel çözüm ortaklarımızla hareket ediyoruz. ‘Kurukafa ve kemikler' görseli ana temamız. Tasarımlarımız çok kısa zamanda fark ediliyor. Sıradan olmayan ve üzerinde çok fazla el işçiliği olan tasarımlar yapıyoruz. Bu yüzden çok fazla dikkat çektik ve dünyada birçok tanınmış insan tarafından fark edildi” dedi.

Bonesmen ürünlerine nasıl ulaşılır?
Dinçer Kosovalı, Bonesmen ürünlerine dünyanın her yerinden ulaşılabildiğini aktararak, “Bonesmen'in yayılması için Rusya'da tanınmış; Philipp Kirkorov, Dima Bilan, Sergey Lazarev, Polina Gagarina, Olga Buzova, Ani Lorak, Svitlana Loboda, Egor kreed, GeeGun, Morgenshtern ve Timati gibi ünlü isimlere reklam çalışmaları götürmeye hazırlanıyoruz. Aklımızda Rusya'nın en büyük markası Lada ile de bir ortak çalışma projesi var. Bu şekilde Bonesmen Rusya'da daha çabuk ve hızlı tanınacaktır. Ayrıca bu çalışmalar doğrultusunda Ukrayna, Azerbaycan, Bulgaristan ve Kazakistan'da bizi tanıma fırsatı yakalayacak. Bizim çizgimizde lüks ve sıra dışı tasarımlara sahip ve uygun fiyatlı başka bir marka yok. Bu nedenle segmentimizde rakibimizin olmadığını düşünüyorum. Tüm dünyada el emeğiyle butik olarak ürettiğimiz lüks T-shirt , sweatshirt, jean, hoodie, şapka, deri mont, ayakkabı ve aksesuarlarla ilgi görmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER