Bridgerton, 83 ülkede ayın en çok izlenilen dizisi oldu

Dijital dizi ve film platformu Netflix, tüm dünyada büyük beğeni toplayan Bridgerton dizisinin, 28 gün içinde 82 milyon hanede izlendiğini duyurdu.

Bridgerton, 83 ülkede ayın en çok izlenilen dizisi oldu

Dijital dizi ve film platformu Netflix, tüm dünyada büyük beğeni toplayan Bridgerton dizisinin, 28 gün içinde 82 milyon hanede izlendiğini duyurdu. 25 Aralık'ta gösterime giren dizi, Japonya hariç gösterildiği her ülkede ilk 10'a girdi.

83 ÜLKEDE EN ÇOK İZLENİLEN YAPIM

ABD'li yazar Julia Quinn'in romanından uyarlanan Bridgerton, Netflix'in de beklentilerini aşarak, ABD, İngiltere, Hindistan, Fransa ve Brezilya'nın da aralarında bulunduğu 83 ülkede ayın en çok izlenilen yapımı oldu. Instagram üzerinden hayranlarına teşekkür eden dizinin başrol oyuncusu Phoebe Dynevor, "Bu dizinin arkasındaki ekiple gurur duyuyorum." dedi.

Netflix'in bu ay en çok izlenen dizisi Bridgerton oldu

THE WİTCHER'I KOLTUĞUNDAN ETTİ

Platformun yapımlardan sorumlu başkan yardımcısı Jinny Howe ise, "Geleneğe meydan okuyan Bridgerton, tarihi dizilerin belli bir izleyici kesimiyle sınırlı olmadığını gösterdi" şeklinde konuştu. Netflix'te en çok izlenen dizi rekoru 28 günde 76 milyon izlenme ile daha önce The Witcher dizisine aitti.

DİZİNİN KONUSU

Başrollerinde Adjoa Andoh, Julie Andrews ve Lorraine Ashbourne'in olduğu dizi, 1800'lerin Londrası'nda geçiyor. Milenyum ve Z Kuşağı için tasarlanan Bridgerton, sekiz kardeşin yüksek sosyetedeki aşk ve mutluluk arayışını konu alıyor.

Netflix'in bu ay en çok izlenen dizisi Bridgerton olduNetflix'in bu ay en çok izlenen dizisi Bridgerton olduBridgerton, 83 ülkede ayın en çok izlenilen dizisi olduBBC
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER