Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığı! Alkolü fazla kaçıranların düştüğü haller güldürdü

Kutlamalarda alkolü fazla kaçırıp perişan olanların düştüğü durum, "Her şeyin fazlası zarar" sözünün en güzel örneği.

Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığı! Alkolü fazla kaçıranların düştüğü haller güldürdü

Kutlamalarda alkolü fazla kaçırıp perişan olanların düştüğü durum, "Her şeyin fazlası zarar" sözünün en güzel örneği. Eğlenirken durması gereken yeri bilmeyenlerin düştüğü komik ve eğlenceli anları sizler için derledik.

Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığıKazanan fotoğraf çarşaflara sarılmış bir kadın. Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığıİkinci sırada fil tulumu giymiş Arthur adında bir adam var. Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığıPembe bir bavulun içinde uyuyakalmayı başaran bir kadın. Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığıBaşını kutunun içine sokmuş bir kadın. Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığıKendisini 'Uyuyan Güzel' sanan bir genç kadın. Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığıÇantasına yığılmış, trende seyahat eden bir kadın. Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığıFestival kampının ortasında sızan genç kızımız. Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığıBir takım şakalar. Bu kare 'Her şeyin fazlası zarar' sözünün hayattaki karşılığı

Yarışma, alkolün vücuda verdiği zararı en aza indirmek için tasarlanmış bir besin takviyesinin yaratıcısı olan Survivor tarafından düzenlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER