Çağlayan'da Bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda İntihar

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda bir vatandaş, üst katlardan atlayarak ağır yaralandı.

Çağlayan'da Bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda İntihar

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda bir vatandaş, üst katlardan atlayarak ağır yaralandı. Şişli Kaymakamlığı İbrahim Özkan adlı vatandaşın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini açıkladı. 

s-2f0efb9e5057f1b311a1670cf4cb68da8aa9bb
DHA'nın aktardığı bilgiye göre, İbrahim Özkan, öğle saatlerinde bugün İstanbul Adalet Sarayı'nda  4. kattta bulunan İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmasına girdi. "Alkollü araç kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye atmak" suçundan 4 ay 5 gün hapis cezasına çarptırılan ve hakkındaki hükmün açıklanması geri bırakılan Özkan,  daha sonra 6. kata çıkarak Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nin önüne geldi.

Görgü tanıklarından elde edilen bilgiye göre, bir süre duruşma listesini inceleyen Özkan daha sonra aşağı atladı.

Görgü tanıklarından elde edilen bilgiye göre, bir süre duruşma listesini inceleyen Özkan daha sonra aşağı atladı.Görgü tanıklarından elde edilen bilgiye göre, bir süre duruşma listesini inceleyen Özkan daha sonra aşağı atladı. Özkan'ın öldüğü sanılarak, özel güvenlik görevlileri tarafından üzerine gazete örtüldü.

Adliyenin -3'üncü katındaki atrium alanına düşen İbrahim Özkan, adliyede yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

s-8b38a0fbe3194164e88d369cdea2abd4fe70e1
Olay anını gören bir kadın baygınlık geçirdi. Polis olay yerini bir süre güvenlik çemberinde tuttu.

35 yaşındaki Özkan, hastanede yaşamını yitirdi.

s-29539e6953abf8eabd84904688aeae2794c499
Şişli Kaymakamlığı Özkan'ın hastanede yaşamını yitirdiğini açıkladı.Kaymakamlığın açıklaması şöyle: "Bugün İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan bir duruşmaya katılmak üzere, Çağlayan İstanbul Adliyesi’ne giden Edirne ili nüfusuna kayıtlı ve 1984 doğumlu İbrahim Özkan, duruşma sonrasında henüz bilinmeyen bir nedenle saat 12.20 sıralarında binanın 6. Katından ara boşluğa atlamıştır. 112 Acil ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan İbrahim Özkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Aile ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER