Canan Kaftancıoğlu’ndan İddialı Açıklama: ‘Göreceksiniz, Çok Büyük Farkla Gidecekler’

‘Halk kendine güvensin, tahmin edilenin üstünde bir farkla gidecekler’ Canan Kaftancıoğlu’nun, Sözcü’de yayınlanan röportajından seçim ile ilgili olan kısımları şu şekilde;“Hükümet her şeyi yapabilir ancak halk kendine güvenirse başarılı olamazlar.

Canan Kaftancıoğlu’ndan İddialı Açıklama: ‘Göreceksiniz, Çok Büyük Farkla Gidecekler’

‘Halk kendine güvensin, tahmin edilenin üstünde bir farkla gidecekler’

Canan Kaftancıoğlu’nun, Sözcü’de yayınlanan röportajından seçim ile ilgili olan kısımları şu şekilde;
“Hükümet her şeyi yapabilir ancak halk kendine güvenirse başarılı olamazlar. Bu ülkede hala demokrasin için çalışan insanlar var. Hiç merak etmesinler. Çok iddialı söylüyorum göreceksiniz tahmin edilenin çok üstünde bir farkla gidecekler.”

Seçim güvenliği nasıl olacak?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB seçimlerinde özellikle sandıklara sahip çıkanların başında geliyordu.Kaftancıoğlu, yaklaşan seçimdeki sandık güvenliği için ise şunları söyledi;
“Akıllarına gelecek her şeyi yapsınlar. Ne yaparlarsa yapsınlar farkı kapatamazlar. Halkın desteği olmadan hiçbir şey başarıya ulaştıramazsınız. Öncede yapılan usulsüzlükleri bile halk nezdinde ikna yönetimi ile kapatıyorlardı ama artık halk her şeyi görüyor. Eskiden olsa size ‘endişelenin’ derdim ama bu seçim vatandaş her şeyi görüyor”
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER