Cani Koca, Boşanma Aşamasında Olduğu Eşini Sokak Ortasında Defalarca Bıçakladı!

İstanbul Bayrampaşa’da cani koca boşanmak isteyen eşini süt almak için markete gittiği sırada önce sürükleyerek götürmeye çalıştı, sonra ise sokak ortasında defalarca bıçakladı.

Cani Koca, Boşanma Aşamasında Olduğu Eşini Sokak Ortasında Defalarca Bıçakladı!

İstanbul Bayrampaşa’da cani koca boşanmak isteyen eşini süt almak için markete gittiği sırada önce sürükleyerek götürmeye çalıştı, sonra ise sokak ortasında defalarca bıçakladı. Yaşanan o dehşet anları kameraya yansıdı.

s-1c2ded6740f42f99bbe430ed81d18039ea75b6
Olay, 2 Nisan günü Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi'nde yaşındı. İHA'nın haberine göre Aleyna Tülay Taş isimli kadın, şiddet gördüğü gerekçesiyle eşi Okan Taş’tan boşanmak istedi. 22 Şubat günü Gaziosmanpaşa güvenlik birimlerine şiddet gördüğü gerekçesiyle yapan Aleyna Tülay Taş, koruma tedbirinin olduğu kadın sığınma evine gitmek istemediği için Bayrampaşa’da yaşayan annesinin evine yerleşti.

Süt almak için çıktı, defalarca bıçaklandı

Süt almak için çıktı, defalarca bıçaklandı Süt almak için çıktı, defalarca bıçaklandı 6069687611927d474ccdfdd2.jpg
2 Nisan günü süt almak için evden çıkan Aleyna Tülay Taş, sokakta boşanma aşamasında olan kocası Okan Taş ile karşılaştı. Okan Taş, eşini sürükleyerek götürmek istedi. Bu sırada kendisine direnen eşini, yanında getirdiği bıçakla güpegündüz sokak ortasında defalarca bıçakladı. Aleyna Tülay Taş kanlar içinde yere yığılırken, markette bulunan vatandaşlar kadın bıçaklandıktan sonra ellerine aldıkları sopalarla Okan Taş'ı kovalamaya başladı. 

Cani kısa sürede yakalandı, kadın tedavi altında

Okan Taş, bir bekçi tarafından olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalandı. Yaralı kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER