Çatıya Çıkanlar, Sundurmanın Altına Saklananlar: Konya'da Eğlence Mekanına Polis Baskını

Konya'da bir eğlence merkezinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 40 kişi, polisin geldiğini görünce çatıya çıkarak saklanmaya çalıştı. 40 kişi hakkında sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 4 bin 50 TL para cezası uygulandı.

Çatıya Çıkanlar, Sundurmanın Altına Saklananlar: Konya'da Eğlence Mekanına Polis Baskını

Konya'da bir eğlence merkezinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 40 kişi, polisin geldiğini görünce çatıya çıkarak saklanmaya çalıştı. 40 kişi hakkında sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 4 bin 50 TL para cezası uygulandı. Polis baskını esnasında çatının sundurma bölümüne saklanmaya çalışan bir vatandaş ise gazetecilerin ve polis ekiplerinin dikkatinden kaçamadı.

s-ce0478cb69c698e1a42d3c3ec2d85437b2f023
Konya'da, koronavirüs kısıtlamalarını ihlal ederek bir eğlence merkezinde bir araya gelen insanlar olduğu ihbarı üzerine polis, belirlenen adrese operasyon düzenledi.Kapının kilitli olması ve içeriden müzik sesleri gelmesi üzerine megafon yardımıyla uyarıda bulunuldu. Kapının açılmaması üzerine itfaiye yardımıyla iş yerinin çatısına çıkan polis, aralarında kadınlarında bulunduğu 40 kişiyi yakaladı, bazı vatandaşların çatıda saklandığı tespit edildi.

Çatının sundurmasında saklanmaya çalışan vatandaş, polis ve gazetecilerin dikkatinden kurtulamadı

s-498fd6c773610628c673724c248547eeb0abf5
Bazılarının ise çatının sundurma tabir edilen bölümünün altında, bazıları da çatıdaki hurda araçların arasına saklandığını görüldü. 40 kişi hakkında sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 4 bin 50 lira para cezası uygulandı. İş yeri sahibi Suriye uyruklu Kazım M. hakkında da 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmaktan adli işlem başlatıldı.

2 gün önceki polis baskınında mühürlenmiş...

s-aabca1a6a67b66483dbebbec6773a4c97e936e
İş yeri sahibi Sefa K. hakkında da 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak? suçundan adli işlem başlatıldı. İş yerinin 5 Ocak günü yapılan polis baskınında mühürlendiği, içerideki 45 kişiye aynı şekilde para cezası uygulandığı ve Sefa K. hakkında da yine aynı adli işlem başlatıldığı belirlendi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Bilim Kurulu Üyesi Turan: 'Aşı Olmak Hastalığın Bulaşmayacağı Anlamına Gelmez' - Almanya'da Fırtınaya Türk İsmi Verildi - Kan Donduran Olay: Kızının Çocuğunun Babası Olduğu DNA Testiyle Doğrulandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER