Cem Küçük, Birce Akalay'dan sonra dozunu artırdı: Şahan Gökbakar ve Gökhan Özoğuz'u hedef gösterdi

Cem Küçük bir önceki yazısında Birce Akalay'ı hedef almıştı: Ekran görüntüsü Cem Küçük, Birce Akalay için şunları demişti:Birce Akalay sosyal medyaya bakıyor.

Cem Küçük, Birce Akalay'dan sonra dozunu artırdı: Şahan Gökbakar ve Gökhan Özoğuz'u hedef gösterdi

Cem Küçük bir önceki yazısında Birce Akalay'ı hedef almıştı: Ekran görüntüsü

Cem Küçük, Birce Akalay için şunları demişti:Birce Akalay sosyal medyaya bakıyor. Konuşulanları duyuyor. Hükûmet kesin gidici, diyor. Bunların hepsine bir öz güven gelmiş. Birce Hanım, son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti! Şu anda 17/25 Aralık öncesi ve sonrası hava var. Muhalefet de bu ortama güveniyor. Son sözü seçimlerde millet söyleyecek.Birce Hanım, bir zamanlar Mehmet Ali Alabora vardı. Gezi’de ağaçların bahane olduğunu söylemişti. Kendisi galiba Londra’da. Siz siz olun fazla öz güvenli olmayın. Temkinli olmak daha iyidir...Biz bu tehditleri belli ki seçimlere kadar duyacağız. Sonra kararı sandıkta millet verecek.

Cem Küçük bugünkü yazısında Gökhan Özoğuz ve Şahan Gökbakar'ı hedef aldı

Cem Küçük'ün yazısında geçen kısım:FETÖ’cüler ve sizlerin dostu Hayko Bağdat tarzı Marksist FETÖ yardakçıları fare gibi kaçmadı mı? Engin Özkoç ile aynı kafaya sahip CHP’li Aykan Erdemir fare gibi kaçmadı mı? Şimdi bana organize küfrettiren; Birce Akalay’larla, Athena Gökhan’larla, Şahan Gökbakar’larla aynı kafaya sahip Gezi kalkışmacısı Mehmet Ali Alabora ülkemizden fare gibi kaçmadı mı? Tam 8 senedir Londra’da İngiliz emperyalizmine sığınmış durumda Alabora... PKK’lılar, FETÖ’cüler, Marksistler fare gibi kaçtılar Türkiye’mizden. Bunlar da kaçacak. Biz dimdik ayakta kalacağız her zaman olduğu gibi.

Marksistleri korkaklıkla suçlayan Cem Küçük, hükümete yakın kanallardan dizi teklifi gelirse hükümet lehine döneceklerini iddia etti

Cem Küçük şöyle yazdı:Hele o Marksist sanatçı takımı dünyanın en korkak insan tipleridir. Bunlara hükûmete yakın kanallardan, ATV’den, Kanal D’den, Star TV’den, TV8’den, TRT’den yüksek ücretle dizi teklifi gelsin anında hükûmet lehine dönerler. Hükûmet yalakalığı yaparlar. Böyle onlarca örnek var. Biz 17-25 sürecinde FETÖ’cülerle, 7 Haziran-1 Kasım sürecinde PKK’lılarla mücadele ettik.Gerçek Atatürkçüler de bizim kardeşimizdir. Gerçek Atatürkçü demek Türk milliyetçisi demektir. Bunlar milliyetsiz, oysa Atatürkçüler Türk milliyetçisidir. Devletin içinde çok kritik mevkilerde gerçek Atatürkçü dostlarımız var. Bizler hep birlikte bu ülkeyi esir etmek isteyen emperyalizme karşı beraber savaşıyoruz. Sakın bu sanatçı takımını Atatürkçü falan zannetmeyin sevgili okurlarım. Bunlar sahte Atatürkçü, Kemalist görünümlü komünistlerdir. Birce Akalay’ın ekran görüntüsü olanlar, yani emperyalizmin emir erleri, biz milliyetçiler dik durursak dağılır gider...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER