Cezaevinden İzinli Çıkan Erkek, Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürdü...

Antalya'nın Alanya ilçesinde cezaevinden koronavirüs sürecinde izinli olarak çıkan B.D., hareket halindeki motosikleti kullanan boşanma aşamasında olduğu eşi Rabia Doğan ve H.B.'ye ateş etti.

Cezaevinden İzinli Çıkan Erkek, Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürdü...

Antalya'nın Alanya ilçesinde cezaevinden koronavirüs sürecinde izinli olarak çıkan B.D., hareket halindeki motosikleti kullanan boşanma aşamasında olduğu eşi Rabia Doğan ve H.B.'ye ateş etti. Yaralanan Rabia Doğan (34), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

s-bdca2e9e285a8750f228e3303729bcff64dd1d
İşlediği suç nedeniyle 4 yıldır bulunduğu cezaevinden koronavirüs sürecinde izinli olarak çıkan B.D., boşanma aşamasında olduğu Rabia Doğan ve H.B. adlı erkeğin bulunduğu 07 HAM 27 plakalı motosikleti, dün gece otomobiliyle takibe aldı. Kısa süren takip sonrası B.D., hareket halindeki motosikleti kullanan H.B. ve eşi Rabia Doğan'a tabancayla ateş etti. Devrilen motosikletteki Rabia Doğan ve H.B. yaralanırken, B.D. ise kaçtı.

Olay yerinde 6 boş kovan bulundu...

s-c82b097d06021d72f9d5d783857f0b7fcc2299
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Rabia Doğan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, H.B. ise ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis, olayından ardından kaçan B.D.'yi saldırıda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 6 boş mermi kovanı bulundu.Vücudunun çeşitli yerlerine 5 mermi isabet eden Rabia Doğan, gece doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. H.B.'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Doğan'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

s-77c7118587bb77ac4aaebf8594be58e4fda50d
Antalya'nın Alanya ilçesinde motosikletle giderken boşanma aşamasındaki B.D.'nin silahlı saldırısında yaralanıp, tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitiren 2 çocuk annesi Rabia Doğan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Rabia Doğan'ın yakınları, Alanya Belediyesi morgundan cenazenin alınması sırasında gözyaşlarını tutamadı.Bu arada, olay sonrası kaçan B.D.'nin polisin çalışmasıyla bugün öğle saatlerinde Hacet Mahallesi Alaiye Caddesi'nde, saldırıda kullandığı tabancayla birlikte saklandığı evde yakalandığı belirtildi. B.D.'nin polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği bildirildi. Türk Finansal Teknoloji Şirketine Dev Yatırım - İsmail Saymaz: 'AKP, İstanbul Sözleşmesi'ni Tarikat ve Cemaatlere Diyet Olarak Verdi' - Tuzla'da Kan Donduran Cinayet: 'Çekiçle Öldürüp Cesedi Streç Film ile Sardılar'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER