CHP'den Tehdit Edildiğini İddia Eden Fahrettin Altun'a Tepki: 'Seçilmişten Daha Çok Siyaset Yapıyorsun'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, tehdit edildiğini öne sürerek bazı açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun bir anda "Tehditleriniz hükümsüzdür" açıklaması yaptı.

CHP'den Tehdit Edildiğini İddia Eden Fahrettin Altun'a Tepki: 'Seçilmişten Daha Çok Siyaset Yapıyorsun'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, tehdit edildiğini öne sürerek bazı açıklamalar yaptı.

s-873b132d6837ba1133c881162e582b45aa8407
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun bir anda "Tehditleriniz hükümsüzdür" açıklaması yaptı.
"Millet iradesiyle seçilmiş bir Cumhurbaşkanı'nın atadığı ve iletişimden sorumlu kıldığı bir ismin Cumhurbaşkanı'nın hukukunu içeride ve dışarıda koruması en asli görevidir. Tehditleriniz hükümsüzdür."
Altun'u kimin nasıl tehdit ettiği ise bilinmiyor. Altun konu hakkında bilgi vermezken AKP'ye yakın medya kuruluşları Altun'un açıklamasını haberleştirdi ancak tehdidin ne olduğuna dair bilgi vermedi.

CHP'den sert tepki geldi.

Altun'un "Millet iradesi ile seçilmiş bir cumhurbaşkanının atadığı isim" ifadelerine tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Devlet memuru olduğunu unutma. Seçilmişten daha çok siyaset yapıyorsun. Seçilenlere, hesabı millet sorar, haddini bil!" dedi.CHP'nin ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik de Altun'un sözlerine kişisel Twitter hesabından yanıt verdi. Çelik açıklamasında, "Yine haddini aşmış! Devlet memuru olduğunu unutmuş galiba! Hesap soracakmış! Hadi ordan!.. Kim kimden hesap soracak, kim iki büklüm utanç içinde yargılanacak, göreceğiz!" ifadelerini kullandı.

Okuyabileceğiniz diğer haberler

40 Milyon Yıllık Kılıç Dişli Kaplan İskeleti Açık Artırmaya Çıkacak - Hayvan Öldürülmeden Üretilen Kültür Eti, Dünyadaki İlk Onayı Singapur'dan Aldı - Ali Mahir Başarır'ın Sözleri Nedeniyle RTÜK'ten Habertürk'e Ceza: Yüzde 5 İdari Para, 5 Kez Program Durdurma
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER