CHP'li Didim Belediye Başkanı Saldırının Nedenini Açıkladı: 'Bir Çete Var, Otel Yapmalarına İzin Vermedim'

Aydın’ın Didim ilçesinin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay‘a kimliği belirsiz kişiler tarafından beyzbol sopalı saldırı gerçekleşti.

CHP'li Didim Belediye Başkanı Saldırının Nedenini Açıkladı: 'Bir Çete Var, Otel Yapmalarına İzin Vermedim'

Aydın’ın Didim ilçesinin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay‘a kimliği belirsiz kişiler tarafından beyzbol sopalı saldırı gerçekleşti. Başkan Atabay, saldırının nedenini “Bir çete var. Otel yapmak istiyorlar izin vermedim” sözleriyle açıkladı. 

Özışık Kardeşlerin Hedefindeki Didim Belediye Başkanı Atabay'a Beyzbol Sopalı Saldırı

Didim İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, bir restoranda avukatı ile birlikte kimliği belirsiz 4 işinin beyzbol sopalı saldırısına uğradı.

'Mahkeme binanın otel olmayacağına karar verdi. Biz oteli mühürledik'

s-2c8b44139fa08bae84e15ef781362082c09174
TELE1'den Fırat Yeşilçınar'ın haberine göre, Başkan Atabay saldırının nedenini şöyle açıladı: 
"Dün gece yemek yedik bir yerde. Arkadaşlarımızla birlikte restaurantaydık. Arkam dönüktü. 5-6 kişi bana saldırdı. Didim’de bir otel var. Binaya ruhsat vermeyeceğimizi söyledik. Onlar da mahkemeye giderek yürütmeyi durdurmaya çalıştı. Ama mahkeme binanın otel olmayacağına karar verdi. Biz oteli mühürledik. Akşam da saldırıya uğradık."

'Özışıklar'da çetenin içinde'

s-ad1016fa2666a574fd168fe39c556e5e2c1acc
"Özışıklar’ın içinde Didim’de uğraştığımız bir çete vardı. Ruhsatsız, zorbalıkla iş yapmaya alışmışlar. Bizden önce sürekli bu şekilde yapıyorlar. Basın güçlerini kullanarak yandaş kanallarla bizi hedef alıyorlardı. Biz çetelere izin vermeyeceğiz. Vücudumun bazı yerlerinde darp izi var. Gözüme darbe aldım. Bana saldıran 5 kişiden sadece biri yakalandı. Diğerleri de aranıyor.”

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

s-17bd9392ff66c09cc125dbc9e2e036b934bf22
“Ağabeyi Süleyman Özışık’ın da dahil olduğu süreçte Gazeteci (!) Mehmet Özışık ve Didim’de yasa dışı otel-inşaat işleri yapan bir grup Didim Belediye Başkanına kumpas kurmuşlardı. Bu grup, ruhsatsız oteli mühürleyen Bld. Başkanı Deniz Atabay’a bu gece 15 kişiyi sopalarla saldırttı”
Birlikte Yaşadığı Kişinin, Kızıyla Evlendiğini Öğrenen Kadın İki Çocuğunu Bıçaklayıp İntihar Etti... - Ümraniye'de Birlikte Yaşadığı Kadına İşkence Yapıp Cinsel Saldırıda Bulunan Koreli Yazara 46 Yıl Hapis İstemi - Taştaki 'Tecavüz Ediliyorum' Yazısı Gerçek Çıktı: Şüpheli Komşu Gözaltında
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER