CHP'li Kuşoğlu: 'Cumhurbaşkanı Adayımız Kılıçdaroğlu'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Cumhurbaşkanı adayımız" dedi.  CHP Çankaya İlçe binası yapılan tadilattan sonra kapılarını yeniden açtı.

CHP'li Kuşoğlu: 'Cumhurbaşkanı Adayımız Kılıçdaroğlu'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Cumhurbaşkanı adayımız" dedi. 

s-16bee7e6057b0bde416e6e8992f6ba2e61addc
CHP Çankaya İlçe binası yapılan tadilattan sonra kapılarını yeniden açtı. Açılışa, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını vurgulayan açıklamalar damga vurdu.CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu partisinin Ankara Çankaya ilçe binasının açılışında konuştu. Kuşoğlu, "Sayın genel başkanımız, adayımız, Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun sevgi ve sagılarını iletiyorum. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

"Kılıçdaroğlu'nu köşke oturtacağız"

s-8de5d77c123e49e9a6d2d90644b6a006c5245f
CHP'li belediye başkanları da Cumhurbaşkanlığı için Kılaçdaroğlu'nu işaret etti. CHP'li Yenimahelle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin beşiğidir. Ülkenin içinde bulunduğu koşulları biliyorsunuz. Bu koşullardan kurtulmanın yolu, kol kola, yürek yüreğe Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetine sahip çıkmaktır. Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak bu ülkede; namusu, adaleti yenide tescil etmek için kol kola, yürek yüreğe çalışarak başaracağız. Çünkü her yerde başardık, burada da başaracağız. Yapılacak genel seçimlerde iktidara yürüyeceğiz" dedi."Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin merdivenlerinden tek tek çıkacağız ve Mansur Başkanı oraya oturtacağız demiştim" diyen CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Oturttuk mu?, Belediyeyi haramilerden kurtardık mı?" diye sordu, CHP'liler de "evet" diye haykırdı.Taşdelen, "İlk seçimde sandık önümüze geldiğinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya Köşkü'nün merdivenlerinden köşke oturtacağız" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER