CHP'li Maltepe Belediye Başkanının Alkollüyken Araçla Kaza Yapıp, 'Para Verelim Susun' Dediği İddia Edildi

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın alkollü şekilde otomobil kullanırken kazaya karıştığı iddia edildi.

CHP'li Maltepe Belediye Başkanının Alkollüyken Araçla Kaza Yapıp, 'Para Verelim Susun' Dediği İddia Edildi

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın alkollü şekilde otomobil kullanırken kazaya karıştığı iddia edildi.

Kılıç'ın otomobiline çarptığını söyleyen kadın, kaza sonrasını cep telefonu kamerasıyla kaydederken kendisine susması karşılığında para teklif edildiğini ileri sürdü.

s-9164a29e4acfd94f18741da28a7caef0c9a52a
Maltepe Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise "Sosyal medya hesaplarında bir personelimizin karıştığı trafik kazası üzerinden ortaya atılan iddialar tamamen gerçek dışı ve maksatlıdır" denildi.

Görüntülerde, Kılıç’ın kazanın hemen ardından olay yerine Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü Umut Polat’ı göndererek olayı kapatmaya çalıştığı iddia edildi.

s-9eab55b150d2f7303f73e3d6182159eaa870ed
Bir diğer videoda ise kazazede kadın, görüntü çekerken o iddiaları şu sözlerle dile getiriyor:
“Merhaba şu an bu görmüş olduğunuz araç Maltepe Belediye başkanının aracı ve kendisi kullanıyordu bu aracı. Full alkollüydü bize geldi çarptı aracımın şu şekilde. Ve kalemini gönderdi bize ikna etmeye çalışıyor. Medyaya vermeyin diye ısrar ediyor. Kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil. Burası Bağdat Caddesi’ne giden bir yol. Hemen kaçtılar zaten. Korkudan sesim titriyor. Bizi ikna etmeye çalışıyorlar para verelim , rüşvet verelim diyorlar. Kesinlikle kabul etmiyoruz. Kanun var, kaçamazsın sen”

Kazanın geçtiğimiz yıl yaşandığı, kadının ise iki gün önce polise başvurduğu, polisin ise adliyeye yönlendirdiği ifade edildi.

s-7ddff816a6b4e260da870df236c7379e48fe30

İşte o görüntüler:

İşte o görüntüler:İşte o görüntüler:

Maltepe Belediyesi’nden ise olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Sosyal medya hesaplarında bir personelimizin karıştığı trafik kazası üzerinden ortaya atılan iddialar tamamen gerçek dışı ve maksatlıdır” denildi.

s-91998c7a930a064857800e71224db9751c696c
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:* Basın ve yayın müdürlüğümüzde görevli olan N.E.A adlı personelimizin ihmali sonucu gerçekleşen trafik kazası geçtiğimiz yıl gerçekleşmiş olup yakın zamanla hiçbir bağı bulunmamaktadır.* Kurumumuzun yönetim kadrosunun olağan toplantısında görevli olan N.E.A adlı personelimiz, toplantının ardından belediye başkanımızın şoförünün sağlık sorunları nedeniyle izinli olması nedeniyle sürücü olarak eşlik etmiştir.* Seyir hali sırasında dikkatsizliğinin neden olduğu kazaya neden olmuş ve toplantı yerine yakın olması nedeniyle özel kalem müdürümüz ve başkan yardımcılarımız tarafından ziyaret edilmiştir.* Kazanın tutanak altına alınmama talebi, aracının değer kaybetme riski göz önünde bulundurularak bizzat kaza mağduru tarafından personelimize teklif edilmiştir.* Personelimiz tarafından resmi olarak yapılan ödeme dekontu tarafımızda mevcuttur.Kaynak: Sözcü
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER