CHP'li Öztunç: 'Millet Yangın Söndürme Uçağı Beklerken Erdoğan'ın Uçağını, Helikopterini Gördü'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, yangın bölgesini uçağından inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sert tepki gösterdi. CHP'li Öztunç: 'Millet Yangın Söndürme Uçağı Beklerken Erdoğan'ın Uçağını, Helikopterini Gördü'CHP'li Öztunç: 'Millet Yangın Söndürme Uç.

CHP'li Öztunç: 'Millet Yangın Söndürme Uçağı Beklerken Erdoğan'ın Uçağını, Helikopterini Gördü'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, yangın bölgesini uçağından inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sert tepki gösterdi.

CHP'li Öztunç: 'Millet Yangın Söndürme Uçağı Beklerken Erdoğan'ın Uçağını, Helikopterini Gördü'CHP'li Öztunç: 'Millet Yangın Söndürme Uçağı Beklerken Erdoğan'ın Uçağını, Helikopterini Gördü' CHP'li Öztunç, yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Bugün Sayın Erdoğan Manavgat'a geldi. Antalya'ya Saray'ın uçağıyla geldi. Havaalanından kendi helikopterine bindi, çevresindeki helikopterlerle Manavgat'a geldi. Yangın bölgesindeki yurttaşlar yangın söndürme uçağını beklerken Tayyip Erdoğan'ın uçağını ve Erdoğan'ın helikopterini gördüler. Yahu vicdan! Bari böyle bir günde millet yangın söndürme uçağı beklerken o uçağa binme. Bari böyle bir günde, millet yangın helikopteri beklerken millete o helikopterden tepeden bakma. Karayoluyla gelsen ne olur sanki havaalanından buraya. İlla tepeden mi bakacaksın millete?"

Erdoğan Afet Bölgesinde: 'Acil İhtiyaçlar İçin 50 Milyon TL Ödenek Gönderildi'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER