CHP'li Vekil Turan Aydoğan Denetim Yapan Trafik Polisi ile Tartıştı: Siz Milletin Vekilisiniz Yapmayın Lütfen

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan trafik polisiyle tartıştı.

CHP'li Vekil Turan Aydoğan Denetim Yapan Trafik Polisi ile Tartıştı: Siz Milletin Vekilisiniz Yapmayın Lütfen

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan trafik polisiyle tartıştı. Denetim yapan polis memurunun "Milletvekili olduğunuzu nereden bileyim, 650 tane milletvekilini tanıyamam ki" sözleri üzerine daha da sinirlendi. "TBMM'nin albümde var al oradan bak" diyen vekil, gaza basıp oradan uzaklaştı.

Görevli memur Aydoğan'a, "Milletvekili olduğunuzu nereden bileyim, 650 tane milletvekilini tanıyamam ki" dedi. Aydoğan bu sözlerin ardından sesini daha da yükselterek, "Bakanının kimliğine bakabiliyor musun?" dedi.

s-c23d36f89a904414fdb456b6a782a5f0a1e5de
Polis memurunun "Bakanları tanıyabilirim" demesine daha da sinirlenen Aydoğan, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin albümü var al oradan bak bana da" dedi.Kaynak: Haberler

CHP'li vekile hatalı davrandığını söyleyen polis memuru, "Siz milletin vekilisiniz, yapmayın bunu" dedi. Aydoğan da "Yanlış davranıyorsam gereğini yap" diyerek aracıyla olay yerinden uzaklaştı. İşte o anlar:

CHP'li vekile hatalı davrandığını söyleyen polis memuru, "Siz milletin vekilisiniz, yapmayın bunu" dedi. Aydoğan da "Yanlış davranıyorsam gereğini yap" diyerek aracıyla olay yerinden uzaklaştı. İşte o anlar: CHP'li vekile hatalı davrandığını söyleyen polis memuru, "Siz milletin vekilisiniz, yapmayın bunu" dedi. Aydoğan da "Yanlış davranıyorsam gereğini yap" diyerek aracıyla olay yerinden uzaklaştı. İşte o anlar: 61050e7a546e0d362e85f0c3.jpg
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER