CHP'nin CNN Türk Boykotunu Delmişti: İrem Çiçek Partiden İhraç Edildiğini Duyurdu

CHP üyesi Avukat İrem Çiçek, CHP’nin boykot kararı aldığı CNN Türk kanalının yayınına katıldığı ve CHP Tüzüğü’nü ihlal ettiği için  partiden ihraç edildi. Kişisel Twitter hesabından açıklamada bulunan İrem Çiçek, CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu’nun aldığı .

CHP'nin CNN Türk Boykotunu Delmişti: İrem Çiçek Partiden İhraç Edildiğini Duyurdu

CHP üyesi Avukat İrem Çiçek, CHP’nin boykot kararı aldığı CNN Türk kanalının yayınına katıldığı ve CHP Tüzüğü’nü ihlal ettiği için  partiden ihraç edildi.

s-c9dab9f1c42447fb3715146c1550feff897321
Kişisel Twitter hesabından açıklamada bulunan İrem Çiçek, CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu’nun aldığı kararın tarafına iletildiğini ve CHP’den ihraç edildiğini duyurdu.

Kararın yok hükmünde olduğunu söyleyen Çiçek sosyal medya hesabından alınan karar hakkında şu açıklamayı yaptı

s-b462a7de9ba931e84ed48fa357bddceeb71b99
"Evde kalın uyarılarının geldiği bugünlerde CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu’nun aldığı CNN kararı bugün elime ulaştı. Karara muhalefet şerhi düşen meslektaşlarıma teşekkür ederim. CHP Yönetimi, İstanbul İl Yönetiminin talebi ve Disiplin Kurulu'ndaki bazı isimlerin verdiği bu karar yok hükmünde olmaya muhtaçtır. Partilerin sözde özgürlükçü ve demokrat olmak yerine özde bu ilkeleri benimsemeleri adına, CHP yönetiminin bol keseden verdiği bu ve benzeri ihraç kararlarına, yani yönetimdeki bu zihniyete karşı mücadele edeceğim. Kişi partiyi temsilen çıkmıyorsa hangi kanala çıkıp, çıkmayacağına yine kendisi karar verir. Parti yönetimi de üyeler için böyle bir karar alamaz. Niyetim bir avukat olarak yargıdan çakacak kararı görmek. Bizde haksızlığa karşı mücadele azmi bitmez. Sonucu sizlerle paylaşacağım."

CHP, CNN Türk boykotunu delen Ümit Kocasakal, Mehmet Sevigen ve İrem Çiçek'i kesin ihraç istemiyle disipline sevk etmişti

CNN Türk Boykotunu Delen CHP'li Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek Disipline Sevk Edildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER