CIA Başkanı, Polonya'ya gitti

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Başkanı Bill Burns, Ukrayna'dan sonra Polonya'ya geçerek, başkent Varşova'da Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile görüştü. Polonya Ulusal Güvenlik Bürosu Başkanı Jacek Siewiera, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Polonya Cumhurbaşkanı .

CIA Başkanı, Polonya'ya gitti

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Başkanı Bill Burns, Ukrayna'dan sonra Polonya'ya geçerek, başkent Varşova'da Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile görüştü.


Polonya Ulusal Güvenlik Bürosu Başkanı Jacek Siewiera, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile CIA Başkanı Burns'ün Polonya'nın başkenti Varşova'da bir araya geldiğini aktardı.

Açıklamada "Cumhurbaşkanı Duda, Ankara ve Kiev ziyaretlerinin ardından Varşova'da bulunan CIA Başkanı William Burns ile akşam saatlerinde görüştü” diyen Siewiera, “Polonya-ABD hattında bugün çok iş var" ifadeleri yer aldı.


CIA Başkanı, dün Zelenskiy ile toplantı yaptı


Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, dün CIA Başkanı Burns ile başkent Kiev'de bir araya geldiğini açıkladı. Zelenskiy,  "Onunla bir görüşme yaptık. Ukrayna için önemli olan tüm konuları konuştuk" ifadelerini kullandı. 

Rusya'dan Polonya'ya 'provokasyon yapmama' çağrısı

 

Zelenskiy, Polonya'ya düşen füze hakkında konuştu

 

NATO'dan Polonya'ya düşen füzeyle ilgili açıklama

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER