Çiftlik Bank Mağdurları Dedektif Tuttu: 'Brezilya'da Olduğunu Biliyoruz'

Çiftlik Bank mağdurları, Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın izini bulabilmek için dedektif tuttu.

Çiftlik Bank Mağdurları Dedektif Tuttu: 'Brezilya'da Olduğunu Biliyoruz'

Çiftlik Bank mağdurları, Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın izini bulabilmek için dedektif tuttu. Dedektif Mehmet Uzuner, Aydın için 'Brezilya'da olduğunu biliyoruz' dedi. 

'Ukrayna'da intihar' iddialarının ardından mağdurlar dedektifle anlaştı

s-4e7f0b5be844f331e47b2396d2a0c6341a5dcf
Hürriyet'ten İdris Emen'in haberine göre, yüksek kâr payı vaat ederek, 80 bin kişiden topladığı 500 milyon lira ile kayıplara karışan Mehmet Aydın'ı bulmak için, mağdurlar bir dedektifle anlaştı.Geçtiğimiz günlerde, Ukrayna'da intihar ettiği iddia edilen Aydın'ı bulmak için deneyimli bir dedektif tutan mağdurlar, Çiftlik Bank kurucusunun izini sürüyor.

'Brezilya, Paraguay ve Uruguay üçgeninde rahat bir şekilde hareket ediyor'

s-4b1e844a8e10a61f5e535f9c2812d58048c06c
2003 yılından beri özel dedektif olduğunu ve yaklaşık bir ay önce Aydın'ın izini sürmek için çalışma başlattıklarını söyleyen Mehmet Uzuner, "Birliğe üye Latin Amerikalı bir dedektif firmasıyla iş birliği yapıyorum. Mehmet Aydın’ın intihar ettiği veya Ukrayna’da olduğu doğru değil. Aydın’ın Brezilya’da olduğunu biliyoruz. Aydın Brezilya, Paraguay ve Uruguay üçgeninde rahat bir şekilde hareket ediyor" dedi.

'Gittiği mekanları fotoğraflayıp, görüntüleri avukatlara ileteceğiz'

s-c123bd8e71a3b17bf98def2c227dbfec2590ea
Dedektif Uzuner, Aydın'ı bulmak için yaptıkları çalışmalar kapsamında elde ettikleri verilerin yasal merciler ile paylaşılacağını belirterek, "Aydın’ın ev adresi, kullandığı arabalar, gittiği mekanları fotoğraflayıp görüntüleri avukatlara ileteceğiz. Onlar da bu bilgilerle adli mercilere başvuracaklar.” dedi.

Çiftlik Bank vurgununun ardından kayıplara karışan Aydın, son olarak geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ortaya çıkan tatil fotoğrafları ile gündeme gelmişti.

Çiftlik Bank'la 132 Bin Kişiyi Dolandıran Mehmet Aydın'ın Tatil Görüntüleri Sosyal Medyanın Gündeminde
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER