'Çıplak Arama' Sözleriyle Tepki Çeken Özlem Zengin, 'Kadınlar Şiddeti Söyleyemiyor' Demiş...

Çıplak arama iddialarına ilişkin "Onurlu kadın, ahlaklı kadın bunu söylemek için bir sene beklemez" diyen ve tepkilerin odağına yerleşen AKP'li Özlem Zengin'in şiddet gören kadınların bunu açıklayamadığını söylediği eski görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. AKP Grup B.

'Çıplak Arama' Sözleriyle Tepki Çeken Özlem Zengin, 'Kadınlar Şiddeti Söyleyemiyor' Demiş...

Çıplak arama iddialarına ilişkin "Onurlu kadın, ahlaklı kadın bunu söylemek için bir sene beklemez" diyen ve tepkilerin odağına yerleşen AKP'li Özlem Zengin'in şiddet gören kadınların bunu açıklayamadığını söylediği eski görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

s-18056fd33028ef5d8e8519d0cbc5ea6d143a1d
AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Meclis'te Uşak’taki çıplak arama iddialarını reddederken, “Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu, kurgusal bir harekettir” ifadelerini kullanmıştı.

"Bu kurgusal bir harekettir"

"Bu kurgusal bir harekettir" "Bu kurgusal bir harekettir" 6030daa7376e1383206d191c.jpg

Zengin’in bu sözlerine sosyal medyada tepki yağdı

Detaylar

AKP'li Özlem Zengin'den 'Çıplak Arama' İddialarına Yanıt: 'Ahlaklı Kadın Bir Sene Beklemez' -

Zengin'in 2017'deki açıklaması: 'Şiddet gördüklerini söyleyemiyorlar'

Zengin'in 2017'deki açıklaması: 'Şiddet gördüklerini söyleyemiyorlar' Zengin'in 2017'deki açıklaması: 'Şiddet gördüklerini söyleyemiyorlar' "Onurlu kadın, ahlaklı kadın bunu söylemek için bir sene beklemez" sözlerinin ardından Zengin'in 2017'de katıldığı bir programda erkek şiddeti üzerine yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu. Zengin, programda yaptığı konuşmada şiddet gören kadınların bunu saklama eğiliminde olduklarını belirterek şiddeti açıklamaları çağrısında bulunuyordu: "Hiç kimse, hiçbir kadın, gözünde morluk varken kafasını bir duvara vurduğunu söylemesin. Gerçeği söylesin. Ve size şunu söyleyeyim, yapılan bir sürü araştırma eğitimli kadınların eğitimsiz kadınlara yakın oranda şiddet gördüğünü bize söylüyor. Ama biliyor musunuz eğitimli kadınlar çok zor durumda. Bunu söyleyemiyorlar, bunu paylaşamıyorlar."

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Doktorun Instagram Hesabını Ele Geçirip 150 Bin Liralık Vurgun Yaptılar! - Kardan Kadını Çaldılar: 'Türkiye'de Kardan Bile Olsa Kadın Olmak Çok Zor' - Pandeminin Başından Beri Görüştüğü Herkesi Not Alan Vatandaş: 'Listede 8 Bin Kişi Oldu'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER