Çırılçıplak Zoom Toplantısına Katılan Kanadalı Politikacı Bu Kez de İşerken Görüntülendi

Daha önce yanlışlıkla çıplak şekilde Zoom toplantısına katılan Kanadalı politikacı yeni bir skandala imza attı.

Çırılçıplak Zoom Toplantısına Katılan Kanadalı Politikacı Bu Kez de İşerken Görüntülendi

Daha önce yanlışlıkla çıplak şekilde Zoom toplantısına katılan Kanadalı politikacı yeni bir skandala imza attı. s-122109a454b603f21ad862309af3b9ae07c9a2
Kanada'nın Quebec eyaletinin liberal vekili William Amos, geçtiğimiz ay yapılan oturumda çırılçıplak görüntülenmesinin ardından bu kez de işerken görüntülendi.

Detaylar için

Milletvekili Zoom Toplantısında Çıplak Yakalandı -

Ancak bir önceki görüntülerden farklı olarak bu kez Amos'un işediği görüntüler basına sızdırılmadı. Yine de Amos, yeni görüntülerin tartışmalara yol açması üzerine bir özür açıklamasında daha bulundu.

Amos, "Kameranın kayıtta olduğunu fark etmeden işedim. Eylemlerimden ve yaşananlara tanık olanlarda yaratmış olabileceğim sıkıntılardan ötürü utanç duyuyorum" ifadesini kullandı.Geçen ay benzer başka bir olayla gündeme gelmesinin ardından daha dikkatli olacağına söz veren Amos, duyduğu utancın bu olayla birlikte daha da arttığını söyledi.

Eski bir çevre avukatı olan Amos 2015'ten beri parlamento (MP) üyesi olarak görev yapıyor.

s-ec5cfee895c10642e2ce8004ec86a4adfb5f94
Geçtiğimiz ayki oturumda Quebec ile Kanada bayraklarının ortasında çıplak bir şekilde kaydedilen Amos, daha sonra yaptığı açıklamada özür dilemiş ve "Talihsiz bir hataydı. Spordan döndüktan sonra iş kıyafetlerimi giyerken kamerayı açık unutmuşum, tüm meslektaşlarımdan özür diliyorum. Bu gerçekten bir hataydı ve bir daha olmayacak" açıklamasında bulunmuştu.Sputnik
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER