Cübbeli Ahmet Hoca'nın 'Büyük Provokatör' Dediği Şahıs Beyazıt'ta Ortaya Çıktı: 'İstikbal İslamındır'

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Mahmut Ünlü'nün 'Büyük provokatör' olarak nitelediği ve ismini Hasret Yıldırım olarak belirttiği şahıs Beyazıt Meydanı'nda bir grup kişi ile Fransa'yı protesto etti.  Beyazıt Meydanı'nda toplanan bir grup, Fransa'da Hz.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın 'Büyük Provokatör' Dediği Şahıs Beyazıt'ta Ortaya Çıktı: 'İstikbal İslamındır'

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Mahmut Ünlü'nün 'Büyük provokatör' olarak nitelediği ve ismini Hasret Yıldırım olarak belirttiği şahıs Beyazıt Meydanı'nda bir grup kişi ile Fransa'yı protesto etti. 

s-c36d77cb609d71ec4eade8ca5159fcbaf89f6f
Beyazıt Meydanı'nda toplanan bir grup, Fransa'da Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürlerin devlet binalarına yansıtılması ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un açıklamalarına tepki gösterdi.

Açıklamada 'Peygamber Efendimiz üzerinden İslam'a yapılan saldırıları hayretle temaşa etmekteyiz' denildi.

s-fff98ca1daa44d0cb3d0216705773f2ca5df8f
Öte yandan açıklamada görüntülere yansıyan bir kişi ise dikkat çekti. Grup adına konuşan Hasret Yıldırım isimli söz konusu şahıs hakkında geçtiğimiz hafta Ahmet Mahmut Ünlü, çarpıcı iddialarda bulunmuştu.

'Büyük provokatör olan bu adama dikkat!'

Ünlü "Büyük provokatör" dediği Yıldırım için "Hasret Yıldırım namındaki bu kişi benim yanımda çok dolaştı, ben onu yıllar önce uzaklaştırdım. Sonra merhum Kadir Mısıroğlu'nun yanına takıldı. Şimdi ise Fatih, Çarşamba civarında takılıyor. Bütün kardeşlerimizi bu kişi hakkında uyarıyoruz. Kimse bunu kursuna almasın, derneğinde konuşturma yaptırmasın, ajanvari bir provokasyonluk içerisinde olup Müslümanları birbirine sokmak ve ileriki günlerde başlarını belaya sokmak için elinden geleni ardına koymuyor." ifadelerini kullanmıştı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER