Çukura düşen çaresiz karacanın yardımına yaşlı çift yetişti

Rusya'da yaşlı bir çift yürüyüşe çıktığında ormanlık alanda gelen sesler üzerine eski bir maden çukuruna düşen karacayı fark eden yaşlı çift tüm tehlikeye rağmen karacayı çukurdan çıkardı. Rusya'nın Ekaterinburg kentinde yaşlı çift, Tümen yolu üzerinde bulunan orman.

Çukura düşen çaresiz karacanın yardımına yaşlı çift yetişti

Rusya'da yaşlı bir çift yürüyüşe çıktığında ormanlık alanda gelen sesler üzerine eski bir maden çukuruna düşen karacayı fark eden yaşlı çift tüm tehlikeye rağmen karacayı çukurdan çıkardı.

Rusya'nın Ekaterinburg kentinde yaşlı çift, Tümen yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda yürüyüşe çıktı. Çiftin yürüyüşleri sırasında yakınlarından gelen ses üzerine harekete geçti. Bu sırada eski bir maden çukuru olduğu anlaşılan çukurun içine küçük bir karacanın düştüğünü fark eden çift hemen yardıma koştu.

YAŞLI ADAM TÜM TEHLİKEYE RAĞMEN KUYUYA İNDİ

Yaşlı adam risklere rağmen derin çukura girerken yaşlı eşi ise o anları görüntülemeye başladı. Yaşlı adamın kuyuya inmesiyle panikleyen karaca çukurdan kurtulmaya çalışırken yaşlı adam karacanın korkusunu atması ve kendisine alışması için uzun bir süre bekledi. Yaşlı adam bir süre sonra yavru karacayı kucaklayarak çukurdan dışarıya bırakmaya çalıştı.

Çukura düşen çaresiz karacayı tüm tehlikelere rağmen yaşlı çift kurtardı

ÇİFTİN KARACA OPERASYONU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Oldukça zorlanan yardımsever adam amacına ulaşarak karacayı düştüğü çukurdan kurtardı. Çukurdan kurtulan karaca ise bir anda ormana koşarak kuyudan uzaklaştı. Çiftin karacayı kurtarma operasyonu sosyal medyada paylaşılırken yaşlı çiftin karacayı kurtarma anlarına dair görüntüler kısa sürede izlenme rekorları kırdı.

Çukura düşen çaresiz karacanın yardımına yaşlı çift yetişti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER