Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişimi iddiasıyla kardeşini ev hapsine aldıran Ürdün Kralı ile görüştü

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir değerlendirme toplantısı yapacakCumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Kralı 2.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişimi iddiasıyla kardeşini ev hapsine aldıran Ürdün Kralı ile görüştü
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir değerlendirme toplantısı yapacakSon Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir değerlendirme toplantısı yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, yapılan görüşmede Türkiye-Ürdün ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

KARDEŞİNİ DARBE YAPMAKLA SUÇLADI

Öte yandan 2. Abdullah'ın kardeşi Prens Hamza bin Hüseyin ve 20 kişiyi "ülkenin istikrarına tehdit olduğu gerekçesiyle" ev hapsine aldırması ülke gündemine bomba gibi düştü. Darbe girişimi iddiaları gerekçe gösterilerek ev hapsinde olan Kral 2. Abdullah'ın üvey kardeşi Prens Hamza bin Hüseyin, muhalefetin yayınladığı ses kaydında dış dünya ile temas kurmaması yönündeki emirlere uymayacağını söyledi.

"EMİRLERE UYMAYACAĞIM"

Twitter üzerinden yayınlanan açıklamada 41 yaşındaki eski Veliaht Prens Hamza "Şu anda adım atıp gerginliği tırmandırmak istemiyorum ama 'Dışarı çıkamazsın, tweet atamazsın, kimseyle iletişim kuramazsın, sadece ailenle görüşebilirsin' dediklerinde bunlara tabii ki uymayacağım" ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER