Cüneyt Arkın'ın Vefatından Hemen Önce Bir Programda Söylediği Dokunaklı Sözler ve Vasiyeti

Türk Sineması'nın dev çınarı, ülkemizin gelmiş geçmiş en yakışıklı jönü Cüneyt Arkın bugün aramızdan ayrıldı. Hastaneden yapılan açıklamaya göre kalbi duran oyuncu, ambulansla geldiği hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Cüneyt Arkın'ın Vefatından Hemen Önce Bir Programda Söylediği Dokunaklı Sözler ve Vasiyeti

Türk Sineması'nın dev çınarı, ülkemizin gelmiş geçmiş en yakışıklı jönü Cüneyt Arkın bugün aramızdan ayrıldı.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre kalbi duran oyuncu, ambulansla geldiği hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Cüneyt Arkın 85 yaşındaydı.

Usta Oyuncu Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti

Türk sinemasının usta oyuncularından Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Cüneyt Arkın, 85 ...

Vefat haberinin ardından Cüneyt Arkın'ın daha önce Bilal Özcan'a "Laf aramızda" programında söylediği sözler ve vasiyeti hatırlandı. Usta oyuncunun programdaki sözleri şöyle olmuştu:

"Biz paranın da şöhretin de kıymetini bilmedik. Bir dükkan bir şey yapmadık. Bilmiyorum çok uzun yaşarsam sefalet içinde kalabilirim, ölebilirim."

"Ya çalışacaksın ya bir yerden para gelecek. Yalnız benim bir huyum vardır babamdan kalma, '3 kuruş kazanırsan bir kuruşunu biriktireceksin' derdi. Biriktirdim."

"Ancak bir yatırım yapmadık, akıllılık yapmadık. Hazır para ne kadar dayanır ki. İyi ki biriktirmişim iyi ki. Levent'te oturduğum eve güveniyordum. Onu sattığım zaman karı koca başımızı sokacağımız bir ufak yerimiz olabilirdi."

"Kalan parayla da yaşardık. Sit alanı ilan etmişler orayı. Yani benim evim 5 liraysa 1 liraya satamıyorsun şimdi alan da bir şey yapamaz çünkü. Yalnız bir şey var. Ben köylüyüm zorluklarla baş etmeyi severim..."

"Atım Hasretim'in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni 'Anne babamın yanına gömün' dedim"

Güle Güle Cüneyt Abi. Seni, yakışıklılığını, duruşunu hiçbir zaman unutmayacağız!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Türk Sinemasının Efsanesi, Yeşilçam’ın Yakışıklı Oyuncusu Cüneyt Arkın'ın İsminin Derin ve İncelikli Hikayesi

Türk Sinemasının Efsanesi Cüneyt Arkın Hakkında Muhtemelen Bilmediğiniz 13 Detay

Aksiyon ve dram filmlerinin efsane ismi, Türk si... video-play-button.svg
Cüneyt Arkın'ın 'Öğretmen Kemal' Filminden: 'Ben Kuva-yı Milliyeciyim! Atatürk’ün Askeriyim'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER