Dağlık Karabağ'dan ayrılan Ermeniler ölülerini mezarlarından çıkarıp yanlarına almış

Karabağ Savaşı'nda 44 gün sonra yenilgiyi kabul eden Ermenistan bölgeden çekilmeye devam ediyor.

Dağlık Karabağ'dan ayrılan Ermeniler ölülerini mezarlarından çıkarıp yanlarına almış

Karabağ Savaşı'nda 44 gün sonra yenilgiyi kabul eden Ermenistan bölgeden çekilmeye devam ediyor. Dağlık Karabağ'dan ayrılan Ermeniler yakınlarının bedenlerini mezarlarından çıkarıyor. Ermenilerin ölen yakınlarının mezarlarını açıp kemik ve tabutlarını yanlarında götürdüklerine ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

EVLERİ YAKMIŞLARDI

Daha önce de bölgeyi terk eden Ermenilerin evlerini yaktığı ve taşıyabildikleri bütün eşyaları götürdükleri görüntülenmişti.

Dağlık Karabağ'dan ayrılan Ermeniler ölülerini mezarlarından çıkarıp yanlarına alıyor

AZERBAYCAN 10 GÜN EK SÜRE VERDİ

İki ülke arasında imzalanan anlaşmaya göre Ermeniler bölgeden kademeli olarak ayrılacaktı. Kelbecer kenti için verilen süre bugün dolacakken, Azerbaycan; Ermenilerin isteği üzerine bu süreyi 10 gün uzattığını açıkladı. Alınan bu kararda bölge şartları, doğa ve iklim koşulları göz önünde bulunduruldu.

Dağlık Karabağ'dan ayrılan Ermeniler ölülerini mezarlarından çıkarıp yanlarına alıyorDağlık Karabağ'dan ayrılan Ermeniler ölülerini mezarlarından çıkarıp yanlarına almışDağlık Karabağ'dan ayrılan Ermeniler ölülerini mezarlarından çıkarıp yanlarına almışDağlık Karabağ'dan ayrılan Ermeniler ölülerini mezarlarından çıkarıp yanlarına almışDağlık Karabağ'dan ayrılan Ermeniler ölülerini mezarlarından çıkarıp yanlarına almışDağlık Karabağ'dan ayrılan Ermeniler ölülerini mezarlarından çıkarıp yanlarına almış

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / KAMİL NADİRLİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER