Dayısı Tarafından Saatlerce Rehin Alınan Genç Kızın Çığlığı: 'Ağzımda Torpil Patlatmak İstedi'

Trabzon’da yeğeni Selma Hatun B’yi bir evde rehin alan ve tehditlerde bulunan Emrah B.

Dayısı Tarafından Saatlerce Rehin Alınan Genç Kızın Çığlığı: 'Ağzımda Torpil Patlatmak İstedi'

Trabzon’da yeğeni Selma Hatun B’yi bir evde rehin alan ve tehditlerde bulunan Emrah B. isimli erkek, hakkında yapılan şikayete rağmen ‘eve yaklaşmama’ ve ‘adli kontrol’ şartıyla serbest bırakıldı. Üniversite öğrencisi Selma Hatun B, “Ölüm ile tehdit edildik. Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu. Bir caninin tutuklanması için benim ya da ailemden birinin ölmesi gerekmiyor” diyerek karara tepki gösterdi.

s-69860f52b2f336000908d7fbbbe4fee981aba6
Trabzon’da yaşayan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Selma Hatun B., anneannesini ziyaret için gittiği evde dayısı Emrah B. tarafından 4 saat boyunca rehin alındığı, tehdit ve hakarete uğradığı için şikayetçi oldu.Gözaltına alınan şüpheli, 'eve yaklaşmama' tedbiri ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. O anların görüntülerini sosyal medyada paylaşan genç kadın, “Yine bir can gitmeden yardım edin, sesimi duyurun” diyerek yardım istedi.

4 saat boyunca rehin alındı

4 saat boyunca rehin alındı4 saat boyunca rehin alındı DHA’nın aktardığına göre olay, geçtiğimiz pazar günü Ortahisar ilçesinde Kalkınma Mahallesi’nde meydana geldi. Selma Hatun B. anneannesinin evine gittiği sırada gelen dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı. O anları sosyal medyadan yayınlayan Selma Hatun B. yardım çağrısında bulundu. Görüntülerde genç kadına yönelik tehdit ve hakaretlerde bulunan şüpheli, 4 saat sonra evden ayrıldı.

'Raporum var istediğimi yaparım'

s-778690da8ac70fd74f241fe04809e8bbcc118c
Savcılığa suç duyurusunda bulunan S.B.H., “Dayımın akıl sağlığı yerinde değil. Son dönemlerde de ilaçlarını kullanmadığı için şiddete çok eğimli oldu. Dayım ‘benim raporum var. Size istediğimi yaparım. Bana bir şey olmaz’ diyerek üzerimize geliyor. Canımıza kıymadan lütfen bize yardım edin” dedi. Genç kadının şikâyeti üzerine gözaltına alınan şüpheli, 'eve yaklaşmama' tedbiri ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medyada paylaşım S.H.B., karara tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

s-3a9f5229e481ca8a953811b54f1daaa242f162
s-62ac3ef931f82b5b79ee95a6c1ff0119113146
“Dayım tarafından anneannem ve ben 4 saat rehin alındık. Ölüm ile tehdit edildik. Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu. Daha önce birçok dosyası olmasına rağmen sadece uzaklaştırma kararı ile serbest bırakıldı. Bir caninin tutuklanması için benim ya da ailemden birinin ölmesi gerekmiyor. Saatlerce psikolojik şiddet ve ölüm tehlikesi içindeydik. Yine bir can gitmeden yardım edin bana sesimi duyurun. Ben kendime yaşama ihtimali vermedim. Ölürken canım nasıl az acır diye düşündüm, acımasın diye dua ettim. Bugün yaşıyorum, yarın ne olacak?”
Adana'da Zabıta 'Gökten Düşen' Yumurtaların Peşinde - Darknet Korona İşine de Girdi: Aşı, Aşı Pasaportu ve Negatif Test Sonucu Satılıyor - Kadın Vekilin Masasında İğrenç Olay! Mastürbasyon Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER