DEAŞ'ın üst düzey yöneticisi Türkiye'de yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEAŞ'ın üst düzey yöneticilerinden "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'nin Türkiye'de yakalandığını açıkladı.

DEAŞ'ın üst düzey yöneticisi Türkiye'de yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEAŞ'ın üst düzey yöneticilerinden "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'nin Türkiye'de yakalandığını açıkladı. Abu Zeyd kod adlı terörist, örgütün Bağdadi ve Kardaş'tan sonra en yüksek yöneticisi konumunda bulunuyordu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm terör örgütlerine yönelik mücadelesi aralıksız şekilde devam ediyor. PKK'lı teröristlere vurulan art arda darbelerin ardından bu sefer de kanlı bir başka terör örgütü DEAŞ'la mücadelede yeni gelişmeler yaşandı.

HABERİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEAŞ'ın üst düzey yöneticilerinden "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'nin Türkiye'de yakalandığını açıkladı.

BAĞDADİ VE KARDAŞ'TAN SONRA GELİYOR

Abu Zeyd kod adlı teröristle ilgili ayrıntılar da çok geçmeden paylaşıldı. Buna göre Al Sumaidai'ninBağdadi ve Kardaş'tan sonra en yüksek yöneticisi konumunda olduğu belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER