DeFacto, 'Tişört Mevsimi' koleksiyonunu beğeniye sundu

Hazırlanmış giyim sektörünün manâlı markalarından DeFacto, yaz mevsiminin yükselen enerjisi ile tasarladığı Tişört Mevsimi koleksiyonunu kadın, erkek ve çocukların beğenisine sundu.

DeFacto, 'Tişört Mevsimi' koleksiyonunu beğeniye sundu

Hazırlanmış giyim sektörünün manâlı markalarından DeFacto, yaz mevsiminin yükselen enerjisi ile tasarladığı Tişört Mevsimi koleksiyonunu kadın, erkek ve çocukların beğenisine sundu. Yapılan bilgilendirmede; her rengin kendi diline ve ruhuna özgü olarak tasarlanan koleksiyonda; herkesin kendi tarzına yerinde tişörtü bulacağı kaydedildi.

Her sezonun favorisi basic tişörtler bu yaz da kadın ve erkeklerin gardıroplarındaki yerini alacak. Polo yaka ve çiçek desenli tişörtler erkeklerin vazgeçilmezi olurken, kadınlar halter yaka ve sloganlı tişörtleri en fazla seçim ediyor. Anti bakteriyel kumaşlardan üretilen tişörtler bilhassa sıcak havaların kurtarıcısı olacak.

Kadınlara yüksek bel ufak şort ya da etekle kombinlenen tişörtler, düz taban ayakkabıyla spor, topuklu ile herzamanki şıklığı sunacak. Her mekânda sıcacık ve havalı elde etmek isteyen beyefendilerse fit kesim tişörtlerle dikkat çekecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER